- Obdržená poděkování: 1
Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
14 roky 8 měsíce nazpět #5389
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
pokud se bavime o bedne,pak musim ale jen souhlasit !
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 8 měsíce nazpět #5538
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Tak po dnešku nějak moc nechápu, jak se kolegům z Moravy mohlo podařit rozlomit Scorpiony... Udělal jsem totiž nechtěně zcela šílený zátěžový test - měli jsme na place termiku, jakou jsem už neviděl ani nepamatuji (mladej si mimochodem na 15s motoru poletoval asi 22 min a během toho asi 3x shazoval). Já to se Scorpionem nalétl také, dokonce jen asi na 8s motoru a za chvíli jsem byl 500m vysoko. Ovšem při posledním vytrácení výšky jsem model ztratil z dohledu (když letěl přímo proti mně, tak je minimální plocha) a vypátral ho s patřičným svištěním asi 50m vysoko - pánové takové vzepětí po vysunutí klapek a vybírání jste neviděli - tak 15st vzepětí, ovšem do mínusu - neskutečné cvičení křídel! Ovšem přežilo bez nejmenšího škrábnutí - opravdu mimořádně náročný test, který rozhodně nechci opakovat, model ale obstál na jedničku.
14 roky 8 měsíce nazpět #5539
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
asi neni kousek jako kousek ![:) :)]()
ja videl dva odhodit kridla zaletu a nebylo to nic pekneho
ja videl dva odhodit kridla zaletu a nebylo to nic pekneho
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5540
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Ja som aj videl jeden ako sa to stalo, pri štarte po chvíli súťažiaci stratil model a asi po cca 5 až 7s čo je pri zapnutom motore dosť ,mu pomocník zahlásil tam sa rúti dole, potom už len kŕčovité pritiahnutie a bolo.
Ruky k modelu nedostávaš. A apropo zo svojej osobnej skúsenosti som tiež nemal problém a to som ho nejak nešetril.
Ruky k modelu nedostávaš. A apropo zo svojej osobnej skúsenosti som tiež nemal problém a to som ho nejak nešetril.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5872
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Takhle vypadá Scorpion ve verzi crosstail. Létá to dobře, ale zatím ještě nechci moc hodnotit, má to jen pár letů. Nicméně první dojem je, že v zatáčce sedí opravdu lépe než s motýlem.
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5874
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Koukám Tome, že došlo na kabinku. Nebo je jen namalovaná? Sundávat furt křídla je docela vopruz.
Vygenerováno za 0.227 sekund