Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5875 napsal Tomas Hruby
Ano, má to kabinku.
Co je trochu problém - trup je pevnější než původní, je tam daleko víc uhlíku, ale je taky těžší. Rozdíl váhy je tak 11g, ale je dost na hraně vyvážení. Vyjde to, to je OK, ale obávám se, že lehčí baterky, které jsem uvažoval do původního, už by měly problém s vyvážením :(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6076 napsal Jaroslav Nezhyba
Trup je ideální na motor MIHO-není už na cestě do Prahy ? :)

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6079 napsal Radek Novotny
Tak jsem oprášil loňskou kacířskou myšlenku ohledně vlastní malosériovky motorů. Trochu mne tedy nakopla situace ohledně možného použití výše uvedeného motoru MiHo. S tímto motorem by byli všichni nuceni koupit 1 až 2 tyto motory, dle počtu modelů, aby nemuseli hned po startu trpět handicapem.
A navíc být ještě závislí jen na jednom výrobci, no fuj... ;)
Sám mám své motory a technologii z předloňských pokusů odzkoušené, a opravdu jsou vlastní konstrukce a způsob vinutí na výkonech znát.
Dnes jsem odzkoušel nové vzorky v modelu, stoupání s Pichusem je kolem 18mps.

Je ale potřeba pro větší výkony dát větší baterku, schopnou dát potřebný proud. Rozdíly mezi 1250mAh a 1800mAh jsou už znát. Motory to vše snáší naprosto v pohodě.
Uvidíme, jak se situace kolem MiHo vyvine, ale když bude chuť a MiHo by se opravdu objevil v modelech, tak na jaře udělám výkonnou malosériovku a nabídnu to samozřejmě i na e-shopu.

Cena bude max. 1 500,- Kč. :ugeek:

Určitě budou min. 2 typy. Jeden s vinutím vhodným pro menší baterky kolem 1200mAh, s mírně větší účinností, a jeden pro tvrdší větší zdroje, jako MiHo.
Označení typů MMG28-26/Race6 a MMG28-26/Race7. MMG28-26/Race8 ještě musím otestovat v modelu.

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6080 napsal sgames
tleskam, bravo a diky

spravna sekce : tady

Vygenerováno za 0.182 sekund