technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5598 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: ja tem cinam moc neverim :( radeji neco "svetoveho" nez ty podivne china (ikdyz je to vsechno nakonec z chiny)

ad motory : no tak teoreticky by s casy okolo 15-20s mohla ta mega byt ok,ale kdo to vyzkousi ze ? :)

Hele a odkud si myslíš, že je Hyperion??

Ad Mega - zase neblbni, cca 30s vydrží celkem v pohodě, to nebyl až tak problém nikdy. Prospěje vrtule RFM na trámci voleném tak, aby byla přesně 250mm. Zkrácení k 20s z toho pak udělá vyloženě spolehlivý motor, tohle mám ověřené sám dost důkladně.
Problém byl a do jisté míry pořád je hlavně s případným opakováním letu ve finále, ale s krácením motoru je i tohle o něco méně vyhrocené a reálnější.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5599 napsal sgames
ja neznam nikoho komu mega prezila sezonu :)
ad baterie : rikam VSE je cina,ale asi neni cina jako cina

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5600 napsal Radim Barč
k MEGA RCEJ
Bohužel mám jinou zkušenost. S novým motorem jsem na naší soutěži motoroval mězi 18-30 sec. A vinutí shořelo, bohužel.
Listy RFM 252mm. Spousta svědků :( .

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5601 napsal Tomas Hruby

Radim Barč napsal: k MEGA RCEJ
Bohužel mám jinou zkušenost. S novým motorem jsem na naší soutěži motoroval mězi 18-30 sec. A vinutí shořelo, bohužel.
Listy RFM 252mm. Spousta svědků :( .

Já s ní odlétal tři komplet soutěže plus řadu dalších startů v tréningu a problém nebyl, Mega pořád žije. Těžko říct, kde je rozdíl. Jedna teoretická možnost - můj kus je letošní koupený u Reicharda a ten mi říkal, že prý Matyáš udělal nějakou upravenou variantu, která se moc nedá poznat a měla by víc vydržet, právě ta moje by měla být nejnovější série. Ryze hypoteticky by tedy mohl být můj kus jiná verze než tvůj...

Ale vy jste na Moravě vůbec divní - Scorpiony lámete, Megy pálíte, to bude možná hlavní rozdíl :D :D :D :D :D :D :D :D

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5602 napsal Radim Barč
Se Scorpíkem mám stejnou zkušenost jako ty, vizuální ztráta, po chvíli hvizdot, přitažení a vše v pohodě. A ne jednou. ;)

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5603 napsal Tomas Hruby
A kdy jsi kupoval tu Megu? Ať můžeme pravděpodobnost jiné série buď zvýšit anebo naopak snížit...

Vygenerováno za 0.216 sekund