- Obdržená poděkování: 0
Aegea II
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1222
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II
Tak ako pokraujete zo stavbou.
Krídla mám aj z výškoukou už v kope.
Krídla mám aj z výškoukou už v kope.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Fanda Kašpárek
- Pokročilý
-
Méně
Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1223
napsal Fanda Kašpárek
Odpověď od Fanda Kašpárek na téma Aegea II
Přehodnotil jsem to vzepětí a skončil jsem zatím u toho, že střed je v kuse i se vzepětím(do 30 mm XPS se vešel jen stupen na každou stranu).
Vaha 94 g střed a uši 43 a 44 g při ploše 8,4 dm.A Karol potřeboval bych poradit jak lepíš uši ke středům.(pokud to není tajné)
Vaha 94 g střed a uši 43 a 44 g při ploše 8,4 dm.A Karol potřeboval bych poradit jak lepíš uši ke středům.(pokud to není tajné)
- Fanda Kašpárek
- Pokročilý
-
Méně
Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1224
napsal Fanda Kašpárek
Odpověď od Fanda Kašpárek na téma Aegea II
No motejla mám taky. Zatm je ale placatej
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1225
napsal Karol Chyba
Najprv si zabrúsim požadované vzopätie, zafixujem a zlepím 5min epoxidom, keď to uschne mám sklenú pásku 15mm širokú 110g, ktorú potom presýtim epoxidom na tom spoji , ale už 24 hodinový a nechám vyschnúť, možno by si sa opýtal či tam nedávam spojku, ale spoj je dostatočne pevný a na daný účel postačujúci.
- Petr Jeremiáš
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1247
napsal Petr Jeremiáš
Odpověď od Petr Jeremiáš na téma Aegea II
Když vidím vaše brusy, kde už máte technologii zmáknutou, tak zatím tiše závidím. Já takhle dělám svoje první křídlo (s balsou mi to jde podstatně líp
) a tak se učím. Jako první jsem vakuoval uši a tam jsem nějak nezvládnul nosník. Pevný je to až moc, ale vzhledově hrůza. Na střední části jsem trošku změnil postup a už to vypadá o poznání lépe
. Zítra udělám poslední část (ještě nemá ten správný grif a tak si netroufnu na jeden zátah udělat 2 díly křídla) a je to. Ještě pár křídel a už to snad vychytám
. Ucho váží 50 gr, střed 63 gr, proti plánu mám tak minimálně 5gramů nadváhu. Mohl jsem třeba učetřit na nosníku, ten mi přijde pevný až dost.
Mám ještě dotaz. Jak řešíte ukončení, když říznu křídelka a klapky? Tu spáru a plochy na bocích křídelék a klapek po řezu jen začistíte, či to třeba olaminujete?
Děkuji[attachment=0:z7jxqyu7]<!-- ia0 -->IMG_0860.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:z7jxqyu7]
Mám ještě dotaz. Jak řešíte ukončení, když říznu křídelka a klapky? Tu spáru a plochy na bocích křídelék a klapek po řezu jen začistíte, či to třeba olaminujete?
Děkuji[attachment=0:z7jxqyu7]<!-- ia0 -->IMG_0860.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:z7jxqyu7]
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1248
napsal Karol Chyba
tú špáru len zabrúsim, ja tiež robím krídla na štvrťky a nie jednu celú polku, tak sa tomu môžem aspoň lepšie venovať, ale hlavne mám malú dielničku a hlavne že ju mám.
Vygenerováno za 0.187 sekund