Aegea II

• Petr Bořil
  • Návštěvník
  • Návštěvník
14 roky 2 měsíce nazpět #6677 napsal Petr Bořil
Odpověď od Petr Bořil na téma Aegea II

Bedřich Koros napsal: Petře zkoušel jsem různé typy barvy.
Pokud chci stříkat na hotový laminát používám modelářské spreje na polystyrén - ty nic nenaruší.
Na durofol jsem již používal následující - spreje na polystyrén jak uvádím výše - rád používám reflexní spreje např.BELTON atd. - klasické autolaky ty tvoří krásně lesklý povrch - zatím jsem neměl žádný problém. Durofol nejprve hadříkem natřu separačním základním voskem od Havel composites, nechám zaschnout vyleštím a potom 2x křížem stříkám-nechám zaschnout a laminuji.
PVA separátor se mi neosvědčil, neboť se i s barvou z folie snadno loupe - je to choulostivé. Separace voskem má také výhodu, že lze folii při opakovaném použití snadno od případného zbytku barvy očistit acetonem.

Přeji hodně úspěchů.
BK-HK

Právě při naseparování bluewaxem se mi tvořily tzv.mastná kola a to jsem zkoušel různé spreje/proto můj dotaz/.Zkoušel jsem gelcoat od Havla.Ten vypadá dobře,ale výběr barev v polyesteru dobrý,v epoxidu takřka nic.No a pak to číštění pistole.Zkusím barvy ve spreji podle tvojí rady.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6691 napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II

Mirek Kotula napsal: Karle, šel by prozradit dodavatel té fólie? Nebo výrobce? Už jsi to někde slíbil, ale nevím jestli mě to uniklo.

Fólia Pentaprint biela opaktná hrúbka 0,3mm rozmer je 1000x1400mm, cez googl si nájdi firmu MULTIEXPO.

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6693 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Aegea II
Zde je Ceník folií Multiexpo , folie pentaprint jsou na str.19. Bohužel v ceníku je poznámka, že minimální odběrové množství je jedno balení, tzn. pro folii 0,3mm je to 50ks :cry: .

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6697 napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II
Ja to beriem tu od jednej fi. čo dodáva ich mat. a nie je problém aj jeden ks. Skús si tam najprv zavolať.

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7076 napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Aegea II
S kamarádem Milošem jsme sestavili vakuum pumpu se vzduchojemem. Dneska jsme ji ještě "tunili " a tak jsem si ji vyfotil. img8.rajce.idnes.cz/d0803/6/6230 ... 1_008f.jpg

Vygenerováno za 0.192 sekund