- Obdržená poděkování: 0
Aegea II
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3884
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Aegea II
Húúúúú, Karol..., mně se to lííííííbííííí... Dej hned vědět jak to chodí!
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Jeremiáš
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3893
napsal Petr Jeremiáš
Odpověď od Petr Jeremiáš na téma Aegea II
Karol, krásný stroj a hlavně ta hmotnost.
Já jsem se dneska konečně dokopal k tomu zprovoznit jednu sadu Rhino 1050 40C, co mi už dobře měsíc leží doma. Hmotnost byla po vybalení 71 gr, vyměnil jsem silové kabely, konektor a zkrátil vodiče s balančním konektorem. Po úpravě je hmotnost 62 gr. Hned jsem je dal na zkoušku do modelu a už je letovka 549 gr
. A to jsem ještě nevyměnil Rx ze lehčí. Oproti Li-Pol 1300 mAh úspora 16 gr. A to mám ještě asi 3 gr. olova pod SOP
Já jsem se dneska konečně dokopal k tomu zprovoznit jednu sadu Rhino 1050 40C, co mi už dobře měsíc leží doma. Hmotnost byla po vybalení 71 gr, vyměnil jsem silové kabely, konektor a zkrátil vodiče s balančním konektorem. Po úpravě je hmotnost 62 gr. Hned jsem je dal na zkoušku do modelu a už je letovka 549 gr
. A to jsem ještě nevyměnil Rx ze lehčí. Oproti Li-Pol 1300 mAh úspora 16 gr. A to mám ještě asi 3 gr. olova pod SOP Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3900
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II
No tento je už tretí akurát, najprv museli byť uspokojený zákazníci tak som skončil až na konci ale už konečne finišujem. Jarov váži komplet naložený s 1100mAh 526g, ten je najťažší môj po výmene ťažšieho kužela 502g :twisted: s 1100mAh ale Milanov ktorý som nestriekal bude musieť dovážiť ešte aj s 1600mAh baterka 97 g ,komplet model s baterkou 1600mAh 487 g. Takže bedeme musieť ešte dovažovať :twisted:
Jaro už trénuje ostošesť model má výborné opadanie ale tak isto nemá problém letieť aj pri silnejšom vetre.
Véčko som vypustil a spravil klasické chvostové plochy a je to cítiť pri krúžení. Už by som šiel lietať aj s mojim len mi to nejako pracovné povinnosti neumožňujú.
Vidím Peter že už začínaš pri tom špekulovať a vážiť a vidíš že vždy sa dá ešte kde tu nejaký gram ušetriť.
Ako vaše české príslovie "A vo tom to je"![:D :D]()
Tu je ešte raz Jarov pred zalietaním a druhé nenastriekané krídla.
Jaro už trénuje ostošesť model má výborné opadanie ale tak isto nemá problém letieť aj pri silnejšom vetre.
Véčko som vypustil a spravil klasické chvostové plochy a je to cítiť pri krúžení. Už by som šiel lietať aj s mojim len mi to nejako pracovné povinnosti neumožňujú.
Vidím Peter že už začínaš pri tom špekulovať a vážiť a vidíš že vždy sa dá ešte kde tu nejaký gram ušetriť.
Ako vaše české príslovie "A vo tom to je"

Tu je ešte raz Jarov pred zalietaním a druhé nenastriekané krídla.
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3904
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II
Velkovýrobu neeéé, chcem mať len vlastné modely a občas niečo predať nech som z nákladmi v nule.
A občas dobrý pocit keď sa tomu pridruží nejaká bedňa na súťaži a spokojnosť tých pár zákazníkov./skôr kamošov ako zákazníkov/
A občas dobrý pocit keď sa tomu pridruží nejaká bedňa na súťaži a spokojnosť tých pár zákazníkov./skôr kamošov ako zákazníkov/
15 roky 1 měsíc nazpět #3905
napsal sgames
jsem si uz rikal ze by se u nas litaly ypsi cupy a u vas spirit cupy (ci jak se to ted menuje)
Karol Chyba napsal: Velkovýrobu neeéé, chcem mať len vlastné modely a občas niečo predať nech som z nákladmi v nule.
jsem si uz rikal ze by se u nas litaly ypsi cupy a u vas spirit cupy (ci jak se to ted menuje)
Vygenerováno za 0.399 sekund