Motor + vrtule + baterky pro F5J

Více
5 roky 7 měsíce nazpět - 5 roky 7 měsíce nazpět #23533 napsal Tomas Hruby
To video je celkem vtipné, použít 18AWG pro 60A by mne tedy fakt nenapadlo :-( Užívám sice XT30 v F5J, ale spíš s 14AWG, i těch 16AWG, které jim ve videu pro 60A vyhovělo je spíš dolní hrana.
50-60A dají úplně v pohodě, chce to ale občas na straně reglu vyměnit (míněno cca po sezóně, ne nějak často). Na XT30 je také celkem fajn, že se opotřebení pozná, konektor začne chodit o poznání volněji a pokud na to uživatel zareaguje, tak vše OK. V tomhle jsou některé jiné konektory "s domečkem" daleko zákeřnější, mohou opotřebení maskovat...
Poslední úprava: 5 roky 7 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
5 roky 7 měsíce nazpět - 5 roky 7 měsíce nazpět #23557 napsal Petr Heinrich
Vážení, poprosil bych o radu. Potřeboval bych typ motoru, co se vleze do řekněme trubky o vnitřním průměru necelých 28 mm (třeba 27,5 mm). Pro větroně o váze cca 1100 g - úvaha je použít baterii na 3S. Zatím chci použít Viper s Reisenauerem převodovkou. Spíš mě zajímá, zda mi neunikla nějaká vhodná oběžka či nějaká levnější alternativa s převodovkou.
Poslední úprava: 5 roky 7 měsíce nazpět

Více
5 roky 7 měsíce nazpět #23558 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J
Viper s Reisenauerem převodovkou lítal Boban ... alespoN co si pamatuji : - )
Volba je OK. Je sice drahý ALE maká parádně.

Více
5 roky 7 měsíce nazpět #23560 napsal Arnold

Tomas Hruby napsal: Tak ona vazelína MPJET (a určitě i Reisenauer) je jen a pouze o tom, že se to dodává jen v průmyslovém balení od kila či spíš deseti kil nahoru v ceně v tisících a MPJ i další to jen dělí a prodávají v menším množství. Sice by pak v přepočtu základní jednotka vyšla místo tisíců na destitisíce, ale modelář toho potřebuje tak málo, že se mu to pořád velmi vyplatí takhle v malém i přes růst "ceny za objem"...
Takže je úplně klidně možné, že to SKF je zase úplně to samé, jen tentokrát v jiném balení...

Mám mimochodem matný dojem, že někde na Rcmanii Milan Porkristl naprosto otevřeně napsal, jaká vazelína je to, co pak prodává v malém jako MPJ, určitě nebudu trávit čas hledáním, ale pokud je někdo zvídavý, tak tohle info prakticky jistě publikováno bylo a mělo by se to dát najít...

Ahoj,

Ta vazelína na planetovky je tato: Klubersynth GE-46-1200 1kg za 5150kč

Více
5 roky 7 měsíce nazpět #23561 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J
Jde to i levněji .... Kluber Isoflex NBU 15 50g

Více
5 roky 7 měsíce nazpět #23562 napsal Ivan Horejsi
Nejsem expert pres vazeliny, tak jen davam dal: Risenauer pise, ze zvolil stredni cestu. Vazelina, ktera by mazala nejlepe, snizuje vykon. Naopak, vazelina ktera je z pohledu vykonu nejlepsi, zase tolik nemaze. Doplnte kdo se vyznate.

Vygenerováno za 0.383 sekund