- Obdržená poděkování: 0
Motor + vrtule + baterky pro F5J
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Ohledně motoru MVVS to byla spíš úvaha podpořit Českého výrobce (sice je drahý,ale zato z Moravy :- ).Petr Dušek napsal:
Ono je to trochu složitější, MVVS, i když má vnější průměr větší (36/38mm), tak se vejde do špice líp, než 35mm oběžka, .... ten čínský klon MVVS (SK3 GliderDrive 3,5/1400), vejde se krásně do trupu za kužel s průměrem 38mm.Pavel Svoboda napsal: ...Ještě byla myšlenka na MVVS 2,5/1480...
Problém může být větší hmotnost...., ale někomu se to zas může pro dovážení hodit.
Dovolím si malou radu - 35 mm oběžka s obrácenou montáží nemá problém s kabeláží. Nevím jest-li se to normálně používá ,ale v Enjoy co jsem měl v Hořicích to tak je.
Jinak se začínám ztrácet který motor - v terminologii MVVS 2,5 nebo 3,5 ?
- Zbyněk Smola
- Expert
-
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=1890
To je presne na to. Dalsi lozisko navic chrani hridel motoru pri zabodnuti.
Asi nejlépe to napsal Honza Kohout na LomcovákuZbyněk Smola napsal: Se mi líbí že se začly vířit vody, jen tak dál větroňáři. Dalo by se říci: přišel, viděl, zvítězil. ZS
Kam kráčí F3J. Já myslím, že už nikam. Myslím, že dokráčelo na konec své cesty a zmítá se ..
Toto je taky dobrá vychytávka , ale já měl na mysli "udělátor" který sklopí vrtuli vždy ve stejné poloze (na boku trupu ) aby se vrtule mohla "schovat" do "vybrání" v trupu.Ivan Horejsi napsal: Dovoluji si upozornit na
www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=1890
To je presne na to. Dalsi lozisko navic chrani hridel motoru pri zabodnuti.
Někde jsem to viděl na tech maketách ... nebo něco jako