Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11512 napsal sgames
Protože jsou ty vánoce, tak jsem povolil psaní příspěvků a hlasů v anketě bez registrace.
Je sice třeba vypisovat CAPCHA kód, ale snad se rozepíšou další návštěvníci...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11515 napsal Petr Dušek
A to ti připadá jako dobrý nápad?

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11517 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal: A to ti připadá jako dobrý nápad?

Tohle chce zkusit - může to přidat pár rozumných komentů od lidí, kteří "jdou náhodou kolem" a nechce se jim registrovat, na druhé straně to ale má i svá rizika.
Řekl bych, že zkusit to je dobrý nápad, ale je nutno být připraven na potřebu moderování a případně i opětného vypnutí (což Aleš jistě je).

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11519 napsal sgames
tak tak.
jinak si tu budeme psat porad my 4 a to je o nicem.
sice nevim proc tu je tolik registorovanych lidi, a nechcou se hlasit, ale co...
je to na zkousku. kdyz to bude na prd, stopnu to a je.

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11521 napsal Jan Kubica
Aleši, podle nějakého průzkumu captcha zmenšuje počet příspěvků zhruba na polovinu, osobně neznám nic otravnějšího :-). Taky si myslím, že základním pravidlem stoupáku byla otevřenost, žádná anonymita, protože si nemyslím, že by se tu diskutovaly věci, za které by někomu hrozila nějaká perzekuce, kdyby se podepsal. H.

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11522 napsal sgames
bez captchy tu psali brutalne rychle roboti :)

a ano,stoupak je jiny tim, ze se tu lidi neschovavaji. Ale hlava mi nebere proc je tu rovnych 300 uzivatleu a stejne si tu povidame sami. a pak na letisti se na mne sleti kupa lidi ze co to tam resime, ze ma jine reseni, napad, pripominku atd ... ale proc to nenapise tady, tak to fakt netusim.

Vygenerováno za 0.210 sekund