- Obdržená poděkování: 1
Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
12 roky 3 měsíce nazpět #11833
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
ok takže to shrňme :
1)vlaječky, bez názvu akce, ale se symbolem kategorie (Defacto jak je to teď ponecháno na novém kalendáři)
2)zrušit rozdělení kategorií podle státu ? no myslím že Chomutov fakt nezajmá, že v holiči mají soutěž. Byl bych pro zachování toho rozdělení na státy
?
P.Slezák : nechci dávat nic do boku, aby bylo místo pro kalendář. ALE mohu to experimentálně zkusit.
1)vlaječky, bez názvu akce, ale se symbolem kategorie (Defacto jak je to teď ponecháno na novém kalendáři)
2)zrušit rozdělení kategorií podle státu ? no myslím že Chomutov fakt nezajmá, že v holiči mají soutěž. Byl bych pro zachování toho rozdělení na státy
?
P.Slezák : nechci dávat nic do boku, aby bylo místo pro kalendář. ALE mohu to experimentálně zkusit.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 3 měsíce nazpět #11840
napsal ROB
Odpověď od ROB na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Měl bych návrh k tomu rozdělení kategorií podle států. To rozdělení na tři geo-oblasti bych nechal, jenom bych to upravil na F5J_CZ / F5J_CZ+SK / F5J_Svět. Místo F5J_Svět bych dal F5J_Vše (nebo jiný výraz : Komplet, Celkem, ......) , kde by ovšem mělo být uvedeno vše = CZ+SK+zbytek světa.
Jde o to, že pokud bude chtít pilot lítat pouze doma klikne na F5J_CZ. Pokud se chce podívat taky občas i na SK klikne si na F5J_CZ+SK. A pokud chce objíždět soutěže kdekoli tak si klikne na F5J_Svět (Komplet,Celkem,...).
Robert
Jde o to, že pokud bude chtít pilot lítat pouze doma klikne na F5J_CZ. Pokud se chce podívat taky občas i na SK klikne si na F5J_CZ+SK. A pokud chce objíždět soutěže kdekoli tak si klikne na F5J_Svět (Komplet,Celkem,...).
Robert
12 roky 3 měsíce nazpět #11842
napsal sgames
tojo, muzu klidne davat soutez do vice kategorii najednou, ale dle meho neni rozdil jestli si vyberu 3 "sekce" postupne, nebo jednu ve ktere jsou 3 sekce vybrane (nebot stejne musim odhlasovat ty podřazené)
12 roky 3 měsíce nazpět #11843
napsal ROB
Odpověď od ROB na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Jojo - máš pravdu. Blbě jsem předtím pochopil funkci kalendáře. Zatrhnul jsem F5J_Svět a byly tam všechny mimo CZ a SK. To mne zblblo. Čekal jsem že když je to Svět tak že to bude komplet. Už jsem asi systém pochopil. V tom případě můj předchozí příspěvek neplatí.
Robert
Robert
12 roky 3 měsíce nazpět #11844
napsal sgames
ok.
takto mi to prijde ok. vyberes F5J CZ a F5J SK a mas co te zajma. Do sveta nikdo z nas nejezdi, tak si ho proste nevybere. atp.
takto mi to prijde ok. vyberes F5J CZ a F5J SK a mas co te zajma. Do sveta nikdo z nas nejezdi, tak si ho proste nevybere. atp.
12 roky 3 měsíce nazpět #11845
napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Přehlednost už je na úrovni starého kalendáře.
Padl tu návrh na checkboxy v jednom sloupci po straně, pokud to jde, přimlouvám se za vyzkoušení. Až budou kategorie kompletní bude jich hodně, obzvlášť s tím dělením na cz/sk (žeby 2 sloupce?)
Dále po najetí na vlaječku se kromě místa konání nedozvím nic nového, líbilo by se mi v tom plovoucím okně víc informací - kontakt, pořádající klub atd ať to nemusím rozklikávat.
Padl tu návrh na checkboxy v jednom sloupci po straně, pokud to jde, přimlouvám se za vyzkoušení. Až budou kategorie kompletní bude jich hodně, obzvlášť s tím dělením na cz/sk (žeby 2 sloupce?)
Dále po najetí na vlaječku se kromě místa konání nedozvím nic nového, líbilo by se mi v tom plovoucím okně víc informací - kontakt, pořádající klub atd ať to nemusím rozklikávat.
Vygenerováno za 0.244 sekund