Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11833 napsal sgames
ok takže to shrňme :

1)vlaječky, bez názvu akce, ale se symbolem kategorie (Defacto jak je to teď ponecháno na novém kalendáři)

2)zrušit rozdělení kategorií podle státu ? no myslím že Chomutov fakt nezajmá, že v holiči mají soutěž. Byl bych pro zachování toho rozdělení na státy

?

P.Slezák : nechci dávat nic do boku, aby bylo místo pro kalendář. ALE mohu to experimentálně zkusit.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11840 napsal ROB
Měl bych návrh k tomu rozdělení kategorií podle států. To rozdělení na tři geo-oblasti bych nechal, jenom bych to upravil na F5J_CZ / F5J_CZ+SK / F5J_Svět. Místo F5J_Svět bych dal F5J_Vše (nebo jiný výraz : Komplet, Celkem, ......) , kde by ovšem mělo být uvedeno vše = CZ+SK+zbytek světa.
Jde o to, že pokud bude chtít pilot lítat pouze doma klikne na F5J_CZ. Pokud se chce podívat taky občas i na SK klikne si na F5J_CZ+SK. A pokud chce objíždět soutěže kdekoli tak si klikne na F5J_Svět (Komplet,Celkem,...).
Robert

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11842 napsal sgames
tojo, muzu klidne davat soutez do vice kategorii najednou, ale dle meho neni rozdil jestli si vyberu 3 "sekce" postupne, nebo jednu ve ktere jsou 3 sekce vybrane (nebot stejne musim odhlasovat ty podřazené)

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11843 napsal ROB
Jojo - máš pravdu. Blbě jsem předtím pochopil funkci kalendáře. Zatrhnul jsem F5J_Svět a byly tam všechny mimo CZ a SK. To mne zblblo. Čekal jsem že když je to Svět tak že to bude komplet. Už jsem asi systém pochopil. V tom případě můj předchozí příspěvek neplatí.
Robert

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11844 napsal sgames
:) ok.
takto mi to prijde ok. vyberes F5J CZ a F5J SK a mas co te zajma. Do sveta nikdo z nas nejezdi, tak si ho proste nevybere. atp.

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11845 napsal mab
Přehlednost už je na úrovni starého kalendáře.
Padl tu návrh na checkboxy v jednom sloupci po straně, pokud to jde, přimlouvám se za vyzkoušení. Až budou kategorie kompletní bude jich hodně, obzvlášť s tím dělením na cz/sk (žeby 2 sloupce?)

Dále po najetí na vlaječku se kromě místa konání nedozvím nic nového, líbilo by se mi v tom plovoucím okně víc informací - kontakt, pořádající klub atd ať to nemusím rozklikávat.

Vygenerováno za 0.244 sekund