- Obdržená poděkování: 0
Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11523
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Na všech diskusich se podepisuji svým jmenem, protože si za nim a za svými názory stojim. Nazory pana "blabla" mne jednak nezajimaji a jednak s nim nechci (nekonecne) diskutovat.
Alesi, mel bys upravit prihlasovani, aby neslo jinak, nez se zadanim jmena a prijmeni. Na puvodnim Stoupaku to byl muj napad, který Honza s chuti implementoval.
Přes pany "blabla" by se DF mohlo dostat na uroven zumpy debat politických.
Mozna by se počet diskuteru zvetsil, kdyby se omezil počet postu na osobu a casovy usek.
Alesi, mel bys upravit prihlasovani, aby neslo jinak, nez se zadanim jmena a prijmeni. Na puvodnim Stoupaku to byl muj napad, který Honza s chuti implementoval.
Přes pany "blabla" by se DF mohlo dostat na uroven zumpy debat politických.
Mozna by se počet diskuteru zvetsil, kdyby se omezil počet postu na osobu a casovy usek.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 6 měsíce nazpět #11525
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Ivane dej tomu tyden .. proste to zkusim.
Cela politika ale je takova, ze proste ty realne jmena tady jsou a budou. taky nechci resit hromadu spamu a urazek od anonymu. Proste me prudi, ze na louce je kazdy chytry jak radio, ale tady nenapise protoze se boji, ze ho Kratky, nebo Kubica, Dusek, Hruby, Novotny, Horejsi zdupe nebo neco ach ach. to se pak radeji pohadame na louce a je to ze?
Pokud chces jeste tvrdsi restikce ohledne psani prispevku neni problem, ale pokud to myslis primo na me, tak to fungovat nebude, nebot jsem admin a na me by toto pravidlo bohuzel / bohudik neplatilo
Cela politika ale je takova, ze proste ty realne jmena tady jsou a budou. taky nechci resit hromadu spamu a urazek od anonymu. Proste me prudi, ze na louce je kazdy chytry jak radio, ale tady nenapise protoze se boji, ze ho Kratky, nebo Kubica, Dusek, Hruby, Novotny, Horejsi zdupe nebo neco ach ach. to se pak radeji pohadame na louce a je to ze?
Pokud chces jeste tvrdsi restikce ohledne psani prispevku neni problem, ale pokud to myslis primo na me, tak to fungovat nebude, nebot jsem admin a na me by toto pravidlo bohuzel / bohudik neplatilo
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 6 měsíce nazpět #11527
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Ok, diky.
Zprávu "Jsi blbec, (podepsan) Kratky" beru, zamyslim se. Stejna zprava bez podpisu mne nezajima.
Na Mojehobby byly svého casu i "multiexistence" - jeden obchodnik se pod jednim nickem chvalil, pod druhym chvalu potvrzoval, pod tretim hanel konkurenci.
Zprávu "Jsi blbec, (podepsan) Kratky" beru, zamyslim se. Stejna zprava bez podpisu mne nezajima.
Na Mojehobby byly svého casu i "multiexistence" - jeden obchodnik se pod jednim nickem chvalil, pod druhym chvalu potvrzoval, pod tretim hanel konkurenci.
12 roky 6 měsíce nazpět #11528
napsal sgames
jsou to uz skoro 3 dny a nema to ucinek,takze to stejne v pondeli zakazu a bude klid
12 roky 3 měsíce nazpět #11809
napsal sgames
Připravuju nový typ kalendáře, kde půjde trošku lépe vybírat kategorie atp.
Má někdo zájem mi do toho kecat ? dostane link a může se kreativně vyjádřit a přiložit tak ruku k dílu.
Má někdo zájem mi do toho kecat ? dostane link a může se kreativně vyjádřit a přiložit tak ruku k dílu.
12 roky 3 měsíce nazpět #11813
napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Pošli, proklikám, zhodnotím
Vygenerováno za 0.370 sekund