Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

Více
12 roky 3 měsíce nazpět - 12 roky 3 měsíce nazpět #11974 napsal sgames
Trošku jsem zapracoval na té "tajné sekci". Je tam poštelováno zobrazování "vlaječek", taky je trošku upravený detailní náhled na akci (nyní vidíte kompletní informace o soutěží, a hned pod ní informace o registraci, okýnko pro přihlášení i seznam přihlášených - není nutnost se dále proklikavat na "zobrazit přihlášené").

Registrace tam ještě nejsou doladěné, ale pro představu to stačí.

Taký tam je // trošku // poladěný design stoupáku. Úpravy těch tří modulů nahoře (nyní jsou v záložkách a tak šetří místo). Pro korektní zobrazení na té stránce dejte prosím CTRL+F5 ať se načtou změny korektně.

Je to stále rozpracováno, takže občas něco někde nesedí, nefunguje atp.

kdo zapoměl link, tak je tady :
Část příspěvku je pro nepřihlášené uživatele skrytá. Pro zobrazení celého příspěvku se prosím přihlašte nebo registrujte.
Poslední úprava: 12 roky 3 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11975 napsal kope
Zkoušel jsem nový kalendář a zobrazuje se mi nějak moc roztažený - vlevo mám lištu s položkami menu a až někde hoooodně vpravo vlastní kalendář. Zkoušel jem ve Firefoxu (rev. 27.0.1) na 23 palcovém monitoru s rozlišením 1920x1080

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11976 napsal sgames
Díky za info.
optimalizace je zatim nulová. Testováno pouze na Google Chrome. v Ostatních to nepojede docela určitě.(tedy prozatím)

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11987 napsal sgames
opraven ten FF error :)

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11988 napsal kope
Vyzkoušel jsem a vidím všechno ok. A co se mi hodně líbí, je výběr jen jedné konkrétní kategorie pomocí zkratek v liště dole pod kalendářem!

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11994 napsal sgames
supr.
ten filtr dole je jen na jednu konkretni kategorii, pokud chces vice kategorii, tak se to dela tim vyberem filtru nad kalendarem (nasel jsi ho ?)

Vygenerováno za 0.268 sekund