- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Licence FAI
7 roky 2 měsíce nazpět #21583
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Licence FAI
Ad petr : Pokud je jiný seznam, sem s ním. pokud je ten jediný, pak je chyba u klubů že tam nejsou...
Ad Alois : Pracuji pracuji... počet neomezený.
Kartičky budou jak potřebuješ
Ad Alois : Pracuji pracuji... počet neomezený.
Kartičky budou jak potřebuješ
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
7 roky 2 měsíce nazpět #21584
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Licence FAI
Aleší není jiný seznam, to je ze seznamu evidenčních karet zaslaných a uložených v kanceláři SMČR.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 2 měsíce nazpět - 7 roky 2 měsíce nazpět #21585
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Licence FAI
Ahoj Petře (C),
Jak to píšeš, je to docela jasné. Akorát v tom případě asi neměla být vydána ani licence FAI. Pokud si pamatuju, tak vydání a platnost licence FAI bývala podmíněna platností členství v SMČR pro daný rok. Jestliže není dodaná evidenční karta, a nejsou vylepeny známky na členské průkazce, neměla by být ani vydávána licence FAI. Můžeš mi to prosím tě potvrdit?
Podle mne by platnost členství (platná evidenční karta klubu) mělo být i součástí ověřování před posíláním žádostí na FAI o prodloužení platnosti FAI licence. Pokud je to samozřejmě v současné době administrativně zvládnutelné...
Díky, R.
Jak to píšeš, je to docela jasné. Akorát v tom případě asi neměla být vydána ani licence FAI. Pokud si pamatuju, tak vydání a platnost licence FAI bývala podmíněna platností členství v SMČR pro daný rok. Jestliže není dodaná evidenční karta, a nejsou vylepeny známky na členské průkazce, neměla by být ani vydávána licence FAI. Můžeš mi to prosím tě potvrdit?
Podle mne by platnost členství (platná evidenční karta klubu) mělo být i součástí ověřování před posíláním žádostí na FAI o prodloužení platnosti FAI licence. Pokud je to samozřejmě v současné době administrativně zvládnutelné...
Díky, R.
Poslední úprava: 7 roky 2 měsíce nazpět
7 roky 2 měsíce nazpět #21603
napsal sgames
![:) :)]()
Díky, a spokojenost...
Odpověď od sgames na téma Licence FAI
o 4 dny později : HotovoAleš Krátký napsal: Tak já to právě vše provedl... tak uvidíme
Díky, a spokojenost...
- Martin Veleba
- Expert
-
Méně
Více
6 roky 4 měsíce nazpět #22691
napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma Licence FAI
Už jste někdo zjišťovali, jak je to s FAI licencí pro rok 2020 ? Hlavně, kolik se platí? Nikde na stránkách SMČR jsem novou informaci zatím nenašel.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 4 měsíce nazpět #22692
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Licence FAI
A co ti není jasné -
svazmodelaru.cz/klem/fai-licence/
?
Je tam jasně napsané, že 100 korun se platí OD roku 2019, ne V roce 2019, tedy není důvod, aby to letos bylo jinak...
Je tam jasně napsané, že 100 korun se platí OD roku 2019, ne V roce 2019, tedy není důvod, aby to letos bylo jinak...
Vygenerováno za 0.199 sekund