- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Licence FAI
7 roky 2 měsíce nazpět #21476
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Licence FAI
povedlo, protože jsem to upravil tak, že na české soutěže musí být národní , a na "světové" jsou naopak vyžadovány FAI licenceAlois Hrabáček napsal: Aleši dík za spolupráci, už se to povedlo.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
7 roky 2 měsíce nazpět #21477
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI
Aleši, díky za tvou práci, ale ... ten Lojzův seznam přihlášených je po překlopení trochu zmatek. Většina přihlášených má ve sloupci národní licence překopírovanou licenci NAC FAI a ti kdo při přihlášení použili FAI ID ho mají taky uvedeno ve sloupci FAI licence. Pokud má být ve výsledcích a žebříčku pořádek, asi by to měl nějaký pracovitý človíček opravit?
Jen pro informaci, co říká o přihlašovacím formuláři mezinárodní soutěže Sportovní řád:
C.13.4 Entry forms
a) Entry forms must include sections for:
Name - First name - Date of Birth (juniors only) - Postal address - Nationality - FAI Unique ID
number - Class(es) entered.
U těch dvou otevřených soutěží se to už asi nezachrání, ale pro další přihlášky by měl formulář pro mezinárodní soutěž z licencí vyžadovat povinně pouze FAI ID ?
Jen pro informaci, co říká o přihlašovacím formuláři mezinárodní soutěže Sportovní řád:
C.13.4 Entry forms
a) Entry forms must include sections for:
Name - First name - Date of Birth (juniors only) - Postal address - Nationality - FAI Unique ID
number - Class(es) entered.
U těch dvou otevřených soutěží se to už asi nezachrání, ale pro další přihlášky by měl formulář pro mezinárodní soutěž z licencí vyžadovat povinně pouze FAI ID ?
7 roky 2 měsíce nazpět #21478
napsal sgames
ad překlopené dvě soutěže :
Máš pravdu, tam jsem to překlápěl ze starého systému,a je to dost na prd. Zkusím to nějak fixnout.
ad registrace na mezinárodní. OK, takže stačí tedy vyžadovat FAI ID nikoli NAC licenci ?
CO ta adresa ? to mi příjde asi trošku "buzerační" ne ?
Máš pravdu, tam jsem to překlápěl ze starého systému,a je to dost na prd. Zkusím to nějak fixnout.
ad registrace na mezinárodní. OK, takže stačí tedy vyžadovat FAI ID nikoli NAC licenci ?
CO ta adresa ? to mi příjde asi trošku "buzerační" ne ?
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
7 roky 2 měsíce nazpět #21479
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI
Nejsem FAI funkcionář, jenom tlumočím co je ve sportovním řádu...
Můj názor je, že ta adresa by klidně mohla být E-mailová, a to ve formuláři máš (nevím jestli povinně?), to by myslím každý pořadatel jenom uvítal, když chce třeba soutěžícím před soutěží pustit nějakou organizační informaci.
Chtít po lidech poštovní adresu (bydliště), no to by asi narazilo na odpor, nebo na GDPR :silly: .
To bych tak chápal u Mistrovství světa, aby ti mohli dodatečně poslat zlatou medaili nebo šek.
Můj názor je, že ta adresa by klidně mohla být E-mailová, a to ve formuláři máš (nevím jestli povinně?), to by myslím každý pořadatel jenom uvítal, když chce třeba soutěžícím před soutěží pustit nějakou organizační informaci.
Chtít po lidech poštovní adresu (bydliště), no to by asi narazilo na odpor, nebo na GDPR :silly: .
To bych tak chápal u Mistrovství světa, aby ti mohli dodatečně poslat zlatou medaili nebo šek.
7 roky 2 měsíce nazpět #21480
napsal sgames
Plně se ztotožňuji s tvým názorem... Opraveno
Díky za podnět.
Opraveno
Díky za podnět.
Opraveno
7 roky 2 měsíce nazpět #21481
napsal sgames
No vzhledem k tomu, že se mi nedokázali hlásit pořádně lidi na soutěže, kde je vyžadováno FAI ID tak jsem zrušil nutnost ho vyplňovat.
Soutěžící totiž neví, jak zjistit z NAC licence FAI ID... Poradí někdo ? bo mě z toho už fakt picne
Soutěžící totiž neví, jak zjistit z NAC licence FAI ID... Poradí někdo ? bo mě z toho už fakt picne
Vygenerováno za 0.329 sekund