- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Licence FAI
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 3 měsíce nazpět #21469
napsal Petr Dušek
.
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI
Jen malý dodatek. Při označení modelu NAC licencí i ID číslem musí být před tímto údajem vždy uveden kód státu, takže na tom se nic nemění. Naopak při doslovném výkladu sportovního řádu by označení českého modelu s použitím NAC licence mělo vypadat CZE CZE-1234Pavel Svoboda napsal: ...ale pohled na model s NAC licencí je jednoduší a víš z jakého je státu...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
7 roky 3 měsíce nazpět #21470
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Licence FAI
Nebudu s tvou úvahou polemizovat. Co je přesné a co není.
Jen pořadatel bude na tobě požadovat prokázání, že máš platnou licenci FAI a toto prokážeš zadáním FAI ID do www stránek FAI. Pouze a jedině zadání FAI ID potvrdí nyní, že máš platnou licenci . Nebudeš mít FAI ID na modelu, musíš vytáhnout nějaké platné potvrzení od FAI, že máš platnou licenci (vytištěné potvrzení od FAI).
Na MS a ME musíš mít na modelu nalepenou kartičku FAI, kde jsou všechny tyto údaje povinné.
A co se týče označení státu - pouze jednou CZE1234 nebo CZE122000.
Jen pořadatel bude na tobě požadovat prokázání, že máš platnou licenci FAI a toto prokážeš zadáním FAI ID do www stránek FAI. Pouze a jedině zadání FAI ID potvrdí nyní, že máš platnou licenci . Nebudeš mít FAI ID na modelu, musíš vytáhnout nějaké platné potvrzení od FAI, že máš platnou licenci (vytištěné potvrzení od FAI).
Na MS a ME musíš mít na modelu nalepenou kartičku FAI, kde jsou všechny tyto údaje povinné.
A co se týče označení státu - pouze jednou CZE1234 nebo CZE122000.
7 roky 2 měsíce nazpět #21472
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Licence FAI
Pro Aleše, pokud soutěžící ze zahraničí pošle přihlášku jen s NAC Licence No: tak nejde zaregistrovat! Nevím proč se ta registrace tak zkomplikovala? Po staru to bylo OK a hlavně jednoduché!!! Jako pořadatel nepotřebuji vědět pomalu číslo bot. Stejně to nemám čas všechno kontrolovat!!!!
7 roky 2 měsíce nazpět #21473
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Licence FAI
Tak na jednu stranu tu křičíte, že lidi mají blbé licence, a že nepasují žebříčky, ale když se tomu dá řád, tak zase pro změnu remcáte, že je to komplikované. Co je těžkého napsat místo hromady vykřičníku taky něco konstruktivního hm ? Co Lojzo ?
Poslední dobou mě ty vaše výkřiky "na piču, na hovno, nefunguje" atd fakt už se*ou.
Pro příště bys mohl zkusit třeba :
Aleši, díky za tvou práci, ale co kdyby jsi udělal, že u mezinárodních akcí nebudeš vyžadovat striktně národní licenci (která je nepodstatná), ale zase naopak vyžadoval striktně FAI licence ??
a Aleš by ti napsal :
Lojzku, skvělý nápad ! Je to tam. Děkuji za skvělou myšlenku.
HM ?
Sakra chovejme se k sobě slušně.
Poslední dobou mě ty vaše výkřiky "na piču, na hovno, nefunguje" atd fakt už se*ou.
Pro příště bys mohl zkusit třeba :
Aleši, díky za tvou práci, ale co kdyby jsi udělal, že u mezinárodních akcí nebudeš vyžadovat striktně národní licenci (která je nepodstatná), ale zase naopak vyžadoval striktně FAI licence ??
a Aleš by ti napsal :
Lojzku, skvělý nápad ! Je to tam. Děkuji za skvělou myšlenku.
HM ?
Sakra chovejme se k sobě slušně.
7 roky 2 měsíce nazpět #21474
napsal hrabacek
Aleši vůbec na Tebe nenadávám a nikdy !! jsem nenadával, vždy jsme se dohodly, ale jak mám zaregistrovat Byrského z Polska který pošle jen NAC licenci? Já jsem mu napsal ať pošle vše z mezinárodní licence. Zajímavé je, že na české závody stačí česká licence?
Zdravím AH.
Zdravím AH.
7 roky 2 měsíce nazpět #21475
napsal hrabacek
Aleši dík za spolupráci, už se to povedlo.
Vygenerováno za 0.212 sekund