- Obdržená poděkování: 0
Větroň K3600
- Bohumil Belan
- Pokročilý
-
Méně
Více
9 roky 11 měsíce nazpět - 9 roky 11 měsíce nazpět #16985
napsal Bohumil Belan
Odpověď od Bohumil Belan na téma Větroň K3600
Oneskorene ďakujem Ivanovi za obrázok prípravku na rezanie závitov.
Poslední úprava: 9 roky 11 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 7 měsíce nazpět #17635
napsal MichalR
Odpověď od MichalR na téma Větroň K3600
Kdo si počká, ten se dočká. Objednal jsem K3600 v lednu a v srpnu bylo hotovo
Pan Svoboda odvedl dobrou práci a nyní to bude už jen na mě. Na fotce je výbava, kterou hodlám éro osadit. Nemám ambice udělat to co nejlehčí, mám to na létání na louce kolem domu pro radost. Určitě budu potřebovat s něčím poradit, tak prosím buďte s neznalcem shovívaví. Díky ![:) :)]()
Příloha nebyla nalezena.
9 roky 7 měsíce nazpět - 9 roky 6 měsíce nazpět #17636
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Větroň K3600
Uvažuji o prodeji větroně K3600. Létán jednu sezónu, soutěže s průměrnými výsledky (je to spíše neuměním pilota). Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se na e-mail karel.mrazek@seznam.cz, můžeme domluvit podrobnosti.
PRODÁNO
PRODÁNO
Poslední úprava: 9 roky 6 měsíce nazpět
9 roky 5 měsíce nazpět #17778
napsal PetrH
Odpověď od PetrH na téma Větroň K3600
Ahojte, stal jsem se šťastným majitelem K3600. Našel jsem jej pod stromečkem :ohmy: ![:cheer: :cheer:]()
Je to krásné éro a musím složit poklonu výrobci za dobře a precisně odvedenou práci. Všechno perfektně sedí, nic překroucené ani křivé a ten trup je nádherný oštěp. Mám ten zeleno-žlutý design s karbonovým D-boxem a vypadá to super technicky ten průhled na žebrování. Mám takové stavby rád.
ZAčínám přemýšlet o osazení a prosím o radu jaký byste tam dali motor? Průměr přepážky je 33mm, takze motor by měl byt okolo 27mm.
Mám v merku AXI 2217/12, ale ma uváděný tah 1200g a ero bude okolo 1600g, tak nevim, jestli to nebude moc topit.
Předem díky za rady.
Je to krásné éro a musím složit poklonu výrobci za dobře a precisně odvedenou práci. Všechno perfektně sedí, nic překroucené ani křivé a ten trup je nádherný oštěp. Mám ten zeleno-žlutý design s karbonovým D-boxem a vypadá to super technicky ten průhled na žebrování. Mám takové stavby rád.
ZAčínám přemýšlet o osazení a prosím o radu jaký byste tam dali motor? Průměr přepážky je 33mm, takze motor by měl byt okolo 27mm.
Mám v merku AXI 2217/12, ale ma uváděný tah 1200g a ero bude okolo 1600g, tak nevim, jestli to nebude moc topit.
Předem díky za rady.
9 roky 5 měsíce nazpět #17781
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Větroň K3600
V K3600 jsem vyzkoušel několik motorů. Nejlépe se mi osvědčil AXI 2217/12 GOLD LINE V2 Long na 3S s vrtulí 10x6. S tímto pohonem jsem byl jako s jediným ze zkoušených schopen dosáhnout výšek něco málo přes 200 m za 30 s.
9 roky 5 měsíce nazpět #17782
napsal PetrH
Odpověď od PetrH na téma Větroň K3600
Moc díky za potvrzení mojí volby, připadá mi jako dobrý kompromis mezi váhou motoru a výkonem a taky je o kousek levnější než Mega.
Zkoušel jsi i nějakou Megu?
Zkoušel jsi i nějakou Megu?
Vygenerováno za 0.292 sekund