Pravidla F5J na rok 2014

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12135 napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Pravidla F5J na rok 2014
Tak hele Aleši, ta odpověď je zde proto, aby si to přečetl i Roman Lomcovák, protože čte F5J a asi moc nečte zrovna kalendář elektro, ale čtou to i jiní zájemci o F5J
No a potvrzuješ švejkovinu českého národa. Ano soutěžící se přihlásí písemně podle zdělení v propozicích (může být doporučeným dopisem, třeba i s dodejkou, nebo korespoďák, nebo taky mailem nebo SMS a podobně, i na stránkách www. stoupák. cz se musí přihlásit písemně) Tvé rejpnhutí bylo zbytečné.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12136 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pravidla F5J na rok 2014
Promin, ale taky to mužes napsat normalne, pak bych nerejpal. Mam rad, kdyz se na vec diva z obou stran.

Více
12 roky 2 měsíce nazpět - 12 roky 2 měsíce nazpět #12183 napsal sgames
Heh, tak jsem na FB četl v FXJ fóru nějaké "stížnosti" po zasedání komise co teď nedávno byla (pokud dobře tuším) a jeho příspěvek (pokud tedy není nějak extra přehnaný) je docela zajmavý

well, well, well... the F5J is from now on eligible for World Cup.
On the other hand, some sort not very intelligent lobbyist achieved that only ONE competition per country (in state of usual 2) will be counted as world cup event and only in those years, when no world champs will take place. I see that as "grey" lobbying of Mr. Wunscheim from the Contest.
So it seems, the organisation got sort of monopoly.
horrible!!!!

neboli, že F5J již může mít MS, ale místo toho se poletí světový seriál, a v každém státě může být jen jedna soutěž (default jsou ale 2) a že to vypadá, že někdo pěkně loboval (dokonce padlo jméno "Mr. Wunscheim").

Tož, snad se dozvíme i další podrobnosti.
Poslední úprava: 12 roky 2 měsíce nazpět

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12184 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Pravidla F5J na rok 2014
Je trochu jinak. Soutezi smi byt v zemi vic, ale jen JEDNA se pocita do vysledku.
Trochu o tom plenum debatovalo, ale pak to odkývalo.
Wunschheim na zasedani S/C F5 urcite nebyl, ani jsem ho nevidel.
Nechte mi prosim nejaky cas :lol:

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12199 napsal sgames
a z webu F5J ohledně pravidla startování z přistávacích bodů. f5jfun.com/web/e107_plugins/forum/forum_...hp?2969.10#post_2985

Zajmavé, že u nás se létá celé roky naopak, a nějaký problém to extra není (ano, bavíme se o malých letadlech)
Imho mi teda nevadí ani ten "jiný" způsob, ba dokonce mi příjde o kousek lepší ale u nás narážíme na prostorové možnosti na letištích.

Více
12 roky 2 měsíce nazpět - 12 roky 2 měsíce nazpět #12200 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Pravidla F5J na rok 2014
Nutno podotknout, že situace kterou Juraj popisuje, kdy údajně nad hlavami lidí odcházejících koridorem startuje 10 modelů, je dle pravidel nesmysl, nebo lépe řečeno chyba pořadatele. V okamžiku startu musí být koridor prázdný, je věcí pořadatele (startéra), aby si to pohlídal a nemůže dát automaticky po 5-ti minutách start, když má ještě plnou plochu lidí...

Více viz odstavec pravidel 5.5.11.8.2.
c) Pracovní čas skupiny nesmí být zahájen dříve, než bude přístupový koridor uvolněn všemi osobami. Pokus o záměrné opoždění spuštění pracovního času tím, že soutěžící, pomocník nebo vedoucí týmu zůstane v přístupovém koridoru bude hodnocen nulovým skóre v kole.
Poslední úprava: 12 roky 2 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.254 sekund