- Obdržená poděkování: 0
RCEK - nová pravidla
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #907
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma RCEK - nová pravidla
Nezáleží na tom či sú tam navijáky alebo nie, záleží na bezpečnosti , keby sa každý postavil kde chce tak by sa mohlo stať že ten čo štartuje za tebou môže mať nejaký problém a ten problém je éro ktoré by si mohol schytať trebárz do gebule a prúser je na svete. Ono možno s 600g modelom viem že by si mal možno len poriadnu hrču, ale z veĺkým F5j s 1500w na vrtuli by si to možno nemusel rozchodiť . A v Holíči 1m tráva nebola. Na súťaži som si ešte nevšimol súťažiaceho ktorý práve letí že by nemal pomocníka tak si nemyslým že by to bol taký veľký problém.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #908
napsal Jiří Veselovský
Tak tohle mě dostalo. Zbyňku, slibuju, že na příští sezónu s sebou budu vozit kosu. Jsem kluk z hor a kosit umím.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma RCEK - nová pravidla
Zbyněk Smola napsal: Výška trávy na startovišti je opravdu zajímavá věc.
Tak tohle mě dostalo. Zbyňku, slibuju, že na příští sezónu s sebou budu vozit kosu. Jsem kluk z hor a kosit umím.
16 roky 5 měsíce nazpět #909
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEK - nová pravidla
jo kosa je dulezita ![:-D :-D]()
at kritizuje ten,kdo uz neco takoveho lital,kdo ne,at zkusi a pak rika ze to je na prd.

at kritizuje ten,kdo uz neco takoveho lital,kdo ne,at zkusi a pak rika ze to je na prd.
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #910
napsal Jiří Veselovský
Psal jsem to sice hned v prvním příspěvku dneska, ale zopakuji to. To schéma samozřejmě není dogma. Pořadatel sám musí vědět, kolik prostoru má k dispozici a jak bezpečnost zajistit. Jestli bude mezi koridorem místo 25 m jen 20 m, tak se asi systém nezhroutí.
Chápu, že je dlouhý zimní večer, téměř noc, v televizi není ani Růžovka, ani Superstar, tak .....
Odpověď od Jiří Veselovský na téma RCEK - nová pravidla
Tak pod tohle se podepisuju a měl jsem to uvést hned zpočátku. Byl to jeden z bodů při jednání s Pečarem, Bačiakem atd.Karol Chyba napsal: Nezáleží na tom či sú tam navijáky alebo nie, záleží na bezpečnosti
Psal jsem to sice hned v prvním příspěvku dneska, ale zopakuji to. To schéma samozřejmě není dogma. Pořadatel sám musí vědět, kolik prostoru má k dispozici a jak bezpečnost zajistit. Jestli bude mezi koridorem místo 25 m jen 20 m, tak se asi systém nezhroutí.
Chápu, že je dlouhý zimní večer, téměř noc, v televizi není ani Růžovka, ani Superstar, tak .....
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #911
napsal Petr Dušek
Znovu opakuji svůj dotaz, je podle pravidel legální motor Turnigy SK 28-26 ??
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEK - nová pravidla
Na tom tedy záleží dost podstatně! Když tam navijáky jsou, nemůže být startovní čára v blízkosti přistávacích kruhů, protože by tam ty navijáky překážely při přistání. Pro elektry by startovní čára mohla být podstatně blíž, chápu že jde o bezpečnost a při startu se před čárou nesmí nikdo motat. To je věcí pořadatele a startéra.Karol Chyba napsal: Nezáleží na tom či sú tam navijáky alebo nie ...
Znovu opakuji svůj dotaz, je podle pravidel legální motor Turnigy SK 28-26 ??
- Jan Kubica
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #912
napsal Jan Kubica
Jsem blbej, že jsem to nenapsal rovnou sem (namísto na RCEX), ale viz obr. na str. 5 slovinských pravidel forum.modelarji.com//datoteke/f5 ... 10_504.pdf .
Překlad - některé formulace jsou kouzelné ( translate.google.cz/translate?js ... l=sl&tl=cs )
Motor průměr 28, délka 26
Vrtule napřímo, min. průměr 250
2 čl. Lipol
min 500 g vzletovka.
O o té startovní čáře tam také nemohu nic najít (ale netvrdím, že to tam není, jen jsem to prolétl).
Několikrát tady zaznělo, že ta pravidla byla připravována v kooperaci mezi jednotlivými zeměmi, tak proč to má každý jinak? H.
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEK - nová pravidla
Petr Dušek napsal: Znovu opakuji svůj dotaz, je podle pravidel legální motor Turnigy SK 28-26 ??
Jsem blbej, že jsem to nenapsal rovnou sem (namísto na RCEX), ale viz obr. na str. 5 slovinských pravidel forum.modelarji.com//datoteke/f5 ... 10_504.pdf .
Překlad - některé formulace jsou kouzelné ( translate.google.cz/translate?js ... l=sl&tl=cs )
Motor průměr 28, délka 26
Vrtule napřímo, min. průměr 250
2 čl. Lipol
min 500 g vzletovka.
O o té startovní čáře tam také nemohu nic najít (ale netvrdím, že to tam není, jen jsem to prolétl).
Několikrát tady zaznělo, že ta pravidla byla připravována v kooperaci mezi jednotlivými zeměmi, tak proč to má každý jinak? H.
Vygenerováno za 0.286 sekund