- Obdržená poděkování: 1
Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
ad rozmery stator / rotor atd je sice fjan,ale tam už zase řešíš převíječe, a děláš z toho svářečky
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
nemotal, nepředělával kdo ví co všechno a má ho.
kdyby byla tabulka, takový motor tam nenajdu a je to.a to mu ho nemusím ani rozebírat do šroubku a měřit stator nebo magnety či kdo ví co.
jak říkám, tomuhle (elektromotorovým vnitřnostem) já tak extra neroumím, ale jsou tu jiní, kteří se k tomu mohou dozajista vyjádřit.
Koneckonců můžeme využít "Vox populi, vox Dei" a udělat anketu.
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 2
Já! V sobotu obejdu všechny soutěžící a vyzvím, jaký kdo používá motor. Když se motor objeví ve dvou, nebo třech exemplářích, zaregistruju ho do seznamu. Nepředpokládám dlouhý seznam. To bychom měli seznam na roky 2013 a 2014.Petr Dušek napsal: Tedy zpět k tématu.
Minimálně třikrát už padla otázka: Kdo sestaví ten zmiňovaný seznam? Na základě jakých kritérií budou motory (nebo jeden motor?) vybrány? Jak budete řešit situaci, kdy František Koudelka bude s motorem ze seznamu stoupat o 3m/s rychleji?
Kontrola je pro mě jednoduchá, pokud se jedná o standardně používaný motor, předpokládám standardní výkon. Není možné, aby pěti lidem točil 8000 a jednomu 9000.
Ale hlavně, už posté, kdo chce podvádět, tak si asi najde cestičku vždy. Pokud se bude jednat pouze o neskutečně vtipného týpka, který všem ukáže, jak s nimi vyběhl a jak děravé zákony mají, je mi ho akorát líto a nevěřím, že se na soutěží objeví vícekrát.

ok,to zní jako dobrá myšlenka.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
To je pohádka které věří jen malé děti, jsou nějaká měření, záznam z výškoměru?Aleš Krátký napsal: ... Například jeden nejmenovaný kolega spojil dva čínske motory dokupy (starot a rotor) a má motor který tahá 650gr těžké éro zhruba 16m/s. nemotal, nepředělával kdo ví co všechno a má ho.
Radimovu iniciativu vítám, konečně nějaká konkrétní akce.
K těm podvodníkům - nevidím je kolem sebe a zatím věřím tomu, že takoví nejsou, ale jak už to psal Tomáš, proč nechávat v pravidlech prostor pro takové spekulace, když by to šlo jednoduše, maximálně se šuplérou.