- Obdržená poděkování: 1
Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
14 roky 2 týdny nazpět #7252
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
výškomery do RCEK dát nemůžeš, neboť to je příliš velký zásah si myslím.
přetransformovat RCEJ by asi šlo.
ad motory : kluci ale je třeba pochopit, že se snažím (a možná i ostatní) zbavit se různých motačů, převíječů a jiných nadaných koumalů. Já se k te technologii nedostanu NIKDY (ať už proto,že jsem gramlavy, nebo na to nemám techniku)
ze seznamu motoru si vyberu,koupim a je to.
přetransformovat RCEJ by asi šlo.
ad motory : kluci ale je třeba pochopit, že se snažím (a možná i ostatní) zbavit se různých motačů, převíječů a jiných nadaných koumalů. Já se k te technologii nedostanu NIKDY (ať už proto,že jsem gramlavy, nebo na to nemám techniku)
ze seznamu motoru si vyberu,koupim a je to.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Slezák
- Odborník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 2 týdny nazpět #7253
napsal Petr Slezák
Odpověď od Petr Slezák na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Pořád nechápu, proč se musí pravidla někam urputně vyvíjet? Snad upřesnit, to jo.
Fotbal díky tomu je stále světový fenomén. A pak mi to připadá jako obhajoba již
tiše nakoupených motorů. A výškoměry by změnily charakter soutěže.
Fotbal díky tomu je stále světový fenomén. A pak mi to připadá jako obhajoba již
tiše nakoupených motorů. A výškoměry by změnily charakter soutěže.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 2 týdny nazpět #7254
napsal Tomas Hruby
Tohle bych prosil vysvětlit... Smysl letové úlohy RCEK je přece víceméně triviální - naletět 10 minut z co nejkratší dobou chodu motoru, tedy ve své podstatě z nejmenší výšky, na jakou si pilot troufne.
V čem je prosím ta změna charakteru soutěže s výškoměrem, který dělá přesně to samé, jen to dále prohlubuje?
Odpověď od Tomas Hruby na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Petr Slezák napsal: A výškoměry by změnily charakter soutěže.
Tohle bych prosil vysvětlit... Smysl letové úlohy RCEK je přece víceméně triviální - naletět 10 minut z co nejkratší dobou chodu motoru, tedy ve své podstatě z nejmenší výšky, na jakou si pilot troufne.
V čem je prosím ta změna charakteru soutěže s výškoměrem, který dělá přesně to samé, jen to dále prohlubuje?
14 roky 2 týdny nazpět #7255
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
a teď si představ, že by fotbalistni mohli mít svůj převinutý balón a kopačky které by střílely a běhaly rychleji ![:) :)]()
stejné faux pas se stalo tuším v plavání, kdy během pár hodin bylo pokořeno asi 40 světových rekordů a to jen proto, že někdo nenapsal seznam povolených obleků.
omezení delky rukávů a nohavic by nemělo smysl (nadsázka)
výškoměry : změna dost zásadní : potřebuješ další zařízení bez kterého NEMŮŽEŠ létat, neměří se motor, motoruješ 30 vteřin atd... samé razantní změny.
stejné faux pas se stalo tuším v plavání, kdy během pár hodin bylo pokořeno asi 40 světových rekordů a to jen proto, že někdo nenapsal seznam povolených obleků.
omezení delky rukávů a nohavic by nemělo smysl (nadsázka)
výškoměry : změna dost zásadní : potřebuješ další zařízení bez kterého NEMŮŽEŠ létat, neměří se motor, motoruješ 30 vteřin atd... samé razantní změny.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 2 týdny nazpět #7258
napsal Tomas Hruby
No a přesně to se v EC stalo - bylo navrženo celkem prosté upřesnění, které zachovává existující definici motoru, jen zahazuje balast okolo. Jenže někteří jedinci se poněkud zděsili při představě, že by snad někdo mohl této úpravy využít k růstu výkonů a tak začali vymýšlet daleko složitější (a také složitěji kontrolovatelné) úpravy, které by zafixovaly stav.
V podstatě je chápu, ale...
Odpověď od Tomas Hruby na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Petr Slezák napsal: Pořád nechápu, proč se musí pravidla někam urputně vyvíjet? Snad upřesnit, to jo.
No a přesně to se v EC stalo - bylo navrženo celkem prosté upřesnění, které zachovává existující definici motoru, jen zahazuje balast okolo. Jenže někteří jedinci se poněkud zděsili při představě, že by snad někdo mohl této úpravy využít k růstu výkonů a tak začali vymýšlet daleko složitější (a také složitěji kontrolovatelné) úpravy, které by zafixovaly stav.
V podstatě je chápu, ale...
- Petr Slezák
- Odborník
-
Méně
Více
14 roky 2 týdny nazpět #7259
napsal Petr Slezák
Odpověď od Petr Slezák na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Aleši dík že mi šetříš klávesnici a nemusím se opakovat.
Vygenerováno za 0.285 sekund