- Obdržená poděkování: 0
RCEV Modelpark Suché 24.8.
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13138
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
Aleši, mně bylo celkem jedno, jestli 30 bodů jo nebo ne, já jen upozorňuji, že v pravidlech jsou nějakých 15 řádků od sebe dvě protichůdná ustanovení a doufám, že se to bude v pravidlech pro rok 2015 příslušně opraveno, to byla ta narážka na Radka.
Jinak s Tomášem musím souhlasit (zase
). H.
Jinak s Tomášem musím souhlasit (zase
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 9 měsíce nazpět #13139
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
hele neříkám, že je to fér ... ale má někdo jinou formulaci jak to udělat ? ![:) :)]()
to že seberu body sice je řešeni, ale pak se to finále nemusí létat vůbec ne ?
Radek si s tím poradí, je trenér
to že seberu body sice je řešeni, ale pak se to finále nemusí létat vůbec ne ?
Radek si s tím poradí, je trenér
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13140
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
Odstranit finále za zcestnou myšlenku nepokládám - neříkám, že souhlasím (spíš moc ne), ale pojem "zcestné" je něco jiného a to bych tu určitě nepoužil. Koneckonců pokud bude tímto směrem uvažovat více lidí, tak nic nebrání tomu, abyste se s Radkem domluvili a finále z pravidel vyhodili úplně, u národní kategorie k jeho zachování nic nenutí.
Velké výhrady jsem tu ale vyjádřil k tomu způsobu výpočtu žebříčku u RCEV, to se mi skutečně velmi silně nezdá
Velké výhrady jsem tu ale vyjádřil k tomu způsobu výpočtu žebříčku u RCEV, to se mi skutečně velmi silně nezdá
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
11 roky 9 měsíce nazpět #13141
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
Opakování je...
Jsem pro zachování finále i v národní kategorii. Finále je pro mnohé cíl, motivace.
I mistr všech mistrů nemusí vyhrát vždy, tak hold někdy vyhraje ten, který měl v danou chvíli více štěstí. Copak se stane nějaká tragédie? Je to jen zábava a ta musí lidi bavit.
Snad se vyvarujeme ukvapených změn.
Jsem pro zachování finále i v národní kategorii. Finále je pro mnohé cíl, motivace.
I mistr všech mistrů nemusí vyhrát vždy, tak hold někdy vyhraje ten, který měl v danou chvíli více štěstí. Copak se stane nějaká tragédie? Je to jen zábava a ta musí lidi bavit.
Snad se vyvarujeme ukvapených změn.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13142
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
Mnooo, navrženou filosofii rozdělení bonusů za finále jsem pochopil od jeho tvůrců tak, že bonusy se spíše udělují za celkové umístění na soutěži, a ta jako taková je dle propozic vyhlášena s finálem, a nebo bez finále. Ať je to tak nebo tak, za umístění na prvních 3 místech jsou tedy udělovány bonusové body...
Je pak pouze na pořadatelích, zda vyhlásí soutěž se základními koly s finále a nebo třeba více kol bez finále. Některý pořadatel to s finálema považuje za atraktivnější, a někdo zase bez nich...
Je pak pouze na pořadatelích, zda vyhlásí soutěž se základními koly s finále a nebo třeba více kol bez finále. Některý pořadatel to s finálema považuje za atraktivnější, a někdo zase bez nich...
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13143
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
x
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.273 sekund