Daidalos - dotazy ke stavbě

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12075 napsal Hauk
Odpověď od Hauk na téma Re: Daidalos - dotazy ke stavbě
Takže Daidalos zalitnutý litá to super v silném větru. Druhý let ve formaci s čápami,nadhera ! !!!!

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12092 napsal sgames
pěkné ! tak kdy tě uvidíme na soutěži ? :)

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12101 napsal Bohumil Belan
Na velkém Daidalovi (250cm) mám kormidla ve stylu F3K (házedlo) s výškovkou umístěnou na kozlíku před směrovkou. Výchylka dolů je u mně nastavena až na doraz k trubce - je to nutné pro okamžité "přibití" modelu při soutěžním přistání.

Je možné Daidala "pribit" k zemi bez poškodenia? Ja mám s týmto spôsobom pristávania problém. Aj na súťažiach pritávam klasickým vetroňárskym systémom s podrovnaním a výdržou. Samozrejme sa pri tom netrafím na pristávací bod, ale nepoškodím model. Raz som skúsil Ambroziu pritlačiť na bod a nebolo to dobré, Krídla "predpažili" a model musel do opravy.

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12102 napsal sgames
Naprosto běžný typ přistání ... "přibití" je pořád lepší než "zapíchnutí", které se vidí taky dost často.

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12103 napsal Bohumil Belan
Ak som dobre rozumel textu Petra Kurjana ide o maximálne potlačenie výškovky na doraz dole, teda o "zapichnutie" modelu čumákom do zeme. Ajajaj, to sa mi nepáči. Určite to skúšať nebudem, ale aj tak by ma zaujímalo koľko toho Daidalos vydrží?

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12115 napsal sgames
Hodně, zápichy se už sice nedělají, ale daidal to přežije naprosto v pohodě.
Za soutěžní sezónu už sice jdou vidět šrámy, ale žádné trvalé poškození nemá

Vygenerováno za 0.318 sekund