- Obdržená poděkování: 0
Stavba F5j větroně
Tomáš Hlavinka napsal: Největší problém 6serv. křídla bude správné, ale opravdu správné nastavení diferenciací a přesné
spolupráce Ail+Flap v dalších mixech.
No, zatím to mám nahozené jen tak nahrubo a můžu říct, že to bude fakt ladění nadlouho. Už teď to vypadá hrůzostrašně :woohoo: Ale to je přesně to, co mě na tom bude bavit - hrát si s tím nastavováním a zkoušet, co a jak bude působit na letový projev
Příloha nebyla nalezena.
A to ještě díky bohu za openTX a možnost nastavení a simulace všech výstupů, logických spínačů a globálních proměnných na PC tak říkajíc nanečisto - dělat to jen ve vysílači by bylo na hooodně večerů.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Tomáš Hlavinka napsal:
Trubka není problém i pro případné další zájemce, existuje více odzkoušených variant z UD tkaniny, BIaxiálu,
SpreadTow. více kdyžtak po mailu.
Prosím o zaslání vašeho e-mailu na: mirek100.tel @ seznam.cz
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Tomáš Hlavinka napsal: Na kabeláži se tedy dá ušetřit 15-20g... Není to moc, ale tam 10, tam 10 a na konci to dá třeba 100.
Asi tak - ono to naskakuje... 20g v kabeláži, 15g jiný motor, 30g-40g menší serva,20g promyšlené a lehké držíky serv, 20g dolů Talon 35 místo nějakého 50A, třeba 10g dolů vhodný přijímač - nějak takhle se z 1400g letadla stane ultralight pod 1300g
Mimochodem ale já tu právě zvážil nějaký drát, co mi tu ležel (podle mě právě 0,15mm2) a vyšel mi přes 8g na metr - pokud bych porovnal optimalizovanou kabeláž z toho, co píše Alois proti "zfušované" z toho těžšího, tak to už klidně hodí rozdíl přes 30g...