- Obdržená poděkování: 0
MC-20 Hott
10 roky 2 měsíce nazpět #16449
napsal pik
Odpověď od pik na téma MC-20 Hott
Ajajaj, no já měl Modelu (tu Japonskou) potom Sanwu a asi před 25 lety sem pořídil Graupnera. To bylo v dobách kdy sme se potloukali po F3J čkách a občas i dali na frak pozdějším mistrům světa
Dodnes ten starej Graupner chodí a nikdy nezaváhal. Potom Futabu. Loni sem začal uvažovat o novým rádiu, zvažoval sem F22 od Futaby, ale nějak se začali ztrácet z trhu, tak sem zkusil toho Hott Graupnera. No asi nezbyde než zajít do kostela, třeba to pomůže
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
10 roky 1 měsíc nazpět #16720
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma MC-20 Hott
Na závodech v "Pace" (a nejenom tam) jsem měl časté výpadky signálu. Nějak jsem to na řízení nepoznal, ale alarm na mě řval časo. Hledám v návodu a nic ohledně nastavení alarmu na sílu signálu, nebo spojení nenacházím. Chci se zeptat, těch co mají taky tento vysílač, jak prověřím správnost funkce, kromě testu dosahu na snížený výkon, nebo jak zjistím co se vlastně děje? Proč mi to hlási nízký signál, nebo dokonce výpadky? V termice se dostáváme do ohromných výšek a vzdáleností a já bych nerad přišl o letadlo. Mám uhlíkový trup a antény vyvedeny ven. Záleží na tom kde a jak jsou vyvedeny a upevněny? Může i tohle mít vliv? Tahle 2,4Ghz technologie je stále pro mne nová a úplně jí nerozumím.
10 roky 1 měsíc nazpět #16722
napsal Beseda
Stále to procházím a teď jsem si všiml v návodě, na stránce 240 (telemetrie) v prostředním odstavci. Že záleží na vzdálenosti, při bindování přímače. Nejsem si už po té době jistý, ale nejspíš to 1 metr nebyl. Vadí to? Může se tímto zhoršit přenos signálu?
10 roky 1 měsíc nazpět #16723
napsal pik
Zajímavý, du to zkusit přebindovat a hodit do vzduchu. Večer dám vědět jak to dopadlo
10 roky 1 měsíc nazpět #16729
napsal pik
Tak sem to znovu spároval na vzdálenost asi 7-8m a šel polítat. Řekl bych, že je to o něco lepší než to bylo. Kvokalo to na mě až když sem éro (2,5 m) sotva viděl. Nicméně stále kvoká, stále kvoká....
10 roky 3 týdny nazpět - 10 roky 3 týdny nazpět #16845
napsal Beseda
Někdy se alarm ozve a někdy ne. Ale je to jiný zvuk, než ten co slyšet po odpojení přímače. Není to varování na blížicí se výpadek, nebo na strátu signálu telemetrie a ne spojení s řízením? Když mrknu na dislay v momentě výpadku tak stejně nestihnu zjistit na kolika procentech signálu jsem. Napadá mne zkusit o nějak úplně bez telemetrie, ale netuším jak. Nebo nevíte někdo něco víc?
Poslední úprava: 10 roky 3 týdny nazpět
Vygenerováno za 0.332 sekund