- Obdržená poděkování: 0
MC-20 Hott
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14266
napsal Nacelnik
Odpověď od Nacelnik na téma MC-20 Hott
K tomu displeji - zkus na pravém touchpadu zmáčknout do leva či do prava, měla by se ti obrazovka měnit...
EDIT: na levém touchpadu by se ti měnit také obrazovka... Je dost možné, že jsi při nějaké manipulaci se dotkl nějakého z těch dvou touchpadů - proto se to zamyká :_)
EDIT2 - k tomu trimrování - když jsem dopsal ten první edit, koukej do servomonitoru, tam se všechny změny projevují... Je mi spíš divné, že to najednou nejde...
EDIT: na levém touchpadu by se ti měnit také obrazovka... Je dost možné, že jsi při nějaké manipulaci se dotkl nějakého z těch dvou touchpadů - proto se to zamyká :_)
EDIT2 - k tomu trimrování - když jsem dopsal ten první edit, koukej do servomonitoru, tam se všechny změny projevují... Je mi spíš divné, že to najednou nejde...
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 5 měsíce nazpět #14267
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma MC-20 Hott
Před chvíli jsem se vrátil z lítání s K-čkem. Mám v něm Altis mikro, napojený jenom jediným konektorem, do kanálu č.5, pro přenos dat. Displej je stále ten (obr. disp2) Přenos jinak funguje a data se normálně zaznamenávají. Ty další dva servokonektory s Altise jsou volně nezapojené.
Tohle je v pohodě.
Zkouším zase elektrovětroně s Altisem V4. O něj mi ale momentálně nejde. Stále se nemůžu dopátrat proč mi nefunguje trimování křidélek, když vše ostatní jde normálně.
Tohle je v pohodě.
Zkouším zase elektrovětroně s Altisem V4. O něj mi ale momentálně nejde. Stále se nemůžu dopátrat proč mi nefunguje trimování křidélek, když vše ostatní jde normálně.
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 4 měsíce nazpět #14269
napsal Beseda
Pomohli mi na RCmanii. Funguje to.
Je to: Wing mixers - Multi-flap menu - Ail-tr 100%
Je to: Wing mixers - Multi-flap menu - Ail-tr 100%
Poslední úprava: 11 roky 4 měsíce nazpět
11 roky 3 měsíce nazpět #14466
napsal Beseda
Začínám tomu vysílači přicházet na chuť. Je opravdu lepší, než jsem si uměl představit. Ale ty začátky a zoufalost z toho, že mi nic nefungovalo... :dry:
Ovšem i tak jsou věci, které dokážu jenom zkopírovat a upravit, ne už však naprogramovat. Je složitý a zjistil jsem, že naprogramování regulátoru přes telemetrii taky tak.
Ovšem i tak jsou věci, které dokážu jenom zkopírovat a upravit, ne už však naprogramovat. Je složitý a zjistil jsem, že naprogramování regulátoru přes telemetrii taky tak.
10 roky 2 měsíce nazpět #16434
napsal pik
Odpověď od pik na téma MC-20 Hott
Stala se mě zajímavá věc u mc20. Po zapnutí vysílače a následně přijímače mě vyběhl failsafe. Jinak se vše tvářilo normálně, éro teda nereagovalo a tvrdošíjně drželo failsafe. Vypnul sem éro a chtěl vypnout vysílač, ten ale nešel vypnout. Musel sem odpojit baterii. Po opětovném připojení a pozapínání vše fungovalo bez problémů. Stalo se to už někomu? Nebo co si o tom myslíte? Díky.
- Martin Veleba
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
10 roky 2 měsíce nazpět #16435
napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma MC-20 Hott
Pavle, mám stejný vysílač dva roky, třikrát reklamovaný a nemám z něj dobrý pocit. To co popisuješ, se mi nestalo. Ale za letu, zrovna včera mi vysílač pořád pípal, asi signalizace vypadávání signálu. Když jsem pozoroval za letu displej, tak signál kolísal tak šíleně, že jsem se až divil, a to jsem nebyl nijak daleko. Failsafe nastavený nemám, tak se to na letu nijak neprojevovalo. Reklamovaný byl vždy na jinou věc. Silně uvažuji o instalaci Hott modulu do staré MC 19, obchodník, který mi vysílač prodal mi k tomu řekl, že by jej bylo nejlepší prodat a koupit jiný.
Vygenerováno za 0.260 sekund