Tilia 25

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16342 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Tilia 25

Ivan Horejsi napsal: Pravidlum je to jedno.
Zkousel jsem vysokosvitive, ale bud jsem videl eroplan i diodu, nebo nic.

Je to super na malé coptery, kde je problém s rozlišením polohy klidně už na 50 metrů, na 100-200m pak bez šance. Na tuto vzdálenost je LED ve vysocesvítivém provedení velice účinná i za sluníčka. Jenže u modelu letadla to člověk potřebuje až na podstatně větší vzdálenost a tam už účinnost LED jde hodně dolů, s extrémně výkonnou už je tu zase riziko oslnění na menší vzdálenost atd.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16345 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Tilia 25

Miroslav Kopecký napsal: ...Co říkají pravidla na případnou montáž LEDek? A byly by případně nějaká technická omezení, proč je případně nepoužít?

Pokud nebudou nějakou změnou blikání ukazovat třeba klesák nebo termiku, tak tam jiné omezení určitě není ;)

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16346 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Tilia 25
Loni se komise F5 nesesla. Je tam jen jedina změna, která se tyka rovnoměrného rozdeleni lidi po skupinách.
Vsechna pravidla jsou v originale tady
www.fai.org/ciam-documents
Zmeny se oznacuji dvojitou svislou carou v pravem okraji textu.

Více
9 roky 10 měsíce nazpět - 9 roky 10 měsíce nazpět #17068 napsal kope
Odpověď od kope na téma Tilia 25

Petr Dušek napsal: O osazení serv HD DSM44 tady čtu v poslední době už podruhé, před časem je všichni vyřazovali jako problémové zmetky, teď už snad fungují lépe?

Tak jak jsem psal výše, serva Power HD DSM44 jsem dal do křidélek na Tilii. Jedno z nich po absolvování pár letů začalo vrčet, protože jinak normálně fungovalo dál, nechal jsem ho v křídle. Dneska jsem byl lítat, vylítal jsem jednu baterku, když jsem zapojil druhou, křidélko odjelo do krajní polohy a servo se začalo naprázdno protáčet. A to rozhodně nedošlo k žádné ráně, s Tilií lítám zatím vyloženě "katolicky", snažím se sedat jako do peřin. Ještě že se to stalo na zemi a ne ve vzduchu. Takže tyhle serva jdou z křídel ven a oasadím něco jiného.
Poslední úprava: 9 roky 10 měsíce nazpět

Více
9 roky 10 měsíce nazpět #17069 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Tilia 25
Vnukovi jsem tato serva , koupená u W.Kostky , už před 2 lety dal do E-Trenera od ReichardModelsport a zničeho nic obě nepřetržitě
kmitala - šla do koše.

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18381 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Tilia 25
V dubnovém čísle RC Revue vyjde krátký článek o nové Tilii 25 plus.

Příloha nebyla nalezena.

Vygenerováno za 0.211 sekund