- Obdržená poděkování: 0
Tilia 25
- martin horák
- Expert
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18505
napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma Tilia 25
Tak se mi dneska podařilo dokončit novou Tilii 25 plus. Jednou ve vzduchu a dojmy zatím velice dobrý a dál uvidíme
goo.gl/photos/SdjqJANSYCpCdkZF8
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18507
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Tilia 25
Tilia 25 + je krásná, ale ve vysoké trávě bych zelenou Tilii asi nenašel.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18510
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Tilia 25
Kladu si podobnou otázku - vážně máš Martine pocit, že tohle zbarvení bude z hlediska viditelnosti praktické?
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18511
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Tilia 25
Kdyz uz se musi hledat ve vysoke trave
tak zalezi na barve spicek kridla. Shora.
Kdysi jsem mel modre konce a nebylo to moc dobre.
Kdysi jsem mel modre konce a nebylo to moc dobre.
- martin horák
- Expert
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18514
napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma Tilia 25
Původně měla být svítivá zelená a chtěl jsem nějakou změnu .Spíše šlo o estetiku než o účelnost a hlavně po dnešním lítání i kdyby byla růžová tak to je jedno,protože lítá fakt dobře. Pár fotek samo focení.
goo.gl/photos/b8fyruVVd61jVHCB6
7 roky 3 měsíce nazpět - 7 roky 3 měsíce nazpět #21343
napsal Miglosch
Ahoj Letci,
uvažuji na Tilií 25 Plus Full carbon a chtěl bych se zeptat na dvě věci:
1. zda tato karbonová verze má odolnější povrch křídel a ocasek na různé promáčkliny a ďůlky, na které běžně trpí modely z XPS vakuované běžnou skelnou tkaninou?
2. byl by někdo ochotný kdo má Tilii s poslední verzí gondolky a se směrovkou umístěnou na konci ocasu změřit, kolik cm má trup od špičky (bez kuželu) po odtokovou hranu výškovky (umístěné na kozlíku)? Bylo by dokonalý, kdyby to mělo do 126cm případně maximálně 130cm i s kuželem. Vozím v autě celou rodinu a tedy bych trup zkrátil hned za kozlíkem a směrovku umístil před vejškovku jako měla původní verze. Vím že to asi trochu ovlivní letové vlastnosti, nicméně já jinak originál 143cm trup s celou rodinou do auta nenarvu, to je o zlámání trupu nebo ocasek a to bych trup raději zkrátil a vozil ho na šířku na deklu kufru a bezpečně...
Děkuju moc za poznatky
Miloš
uvažuji na Tilií 25 Plus Full carbon a chtěl bych se zeptat na dvě věci:
1. zda tato karbonová verze má odolnější povrch křídel a ocasek na různé promáčkliny a ďůlky, na které běžně trpí modely z XPS vakuované běžnou skelnou tkaninou?
2. byl by někdo ochotný kdo má Tilii s poslední verzí gondolky a se směrovkou umístěnou na konci ocasu změřit, kolik cm má trup od špičky (bez kuželu) po odtokovou hranu výškovky (umístěné na kozlíku)? Bylo by dokonalý, kdyby to mělo do 126cm případně maximálně 130cm i s kuželem. Vozím v autě celou rodinu a tedy bych trup zkrátil hned za kozlíkem a směrovku umístil před vejškovku jako měla původní verze. Vím že to asi trochu ovlivní letové vlastnosti, nicméně já jinak originál 143cm trup s celou rodinou do auta nenarvu, to je o zlámání trupu nebo ocasek a to bych trup raději zkrátil a vozil ho na šířku na deklu kufru a bezpečně...
Děkuju moc za poznatky
Miloš
Poslední úprava: 7 roky 3 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.198 sekund