Tilia 25

Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16116 napsal kope
Odpověď od kope na téma Tilia 25
Dotazy : - V RCM na str.19 odtahujete palcem nepřilepenou skelnou tkaninu ( dtto na koci křídla ) a je vidět bílé nebarvené XPS jádro - to znamená , že jádro XPS je celé, včetně křídla nebarvené ?

Ano, co jsem měl možnost vidět, tak jádro je nebarvené. I v místě, kde jsem vydloubával polystyren (lože pro serva kl. a kř.) bylo jádro bílé.

Jaké reflexní pruhy - nažehlit to nejde, tak jedině samolepící folie , nebo nastříkat sprej Tamiia na lexan.karoserie autíček.

Uvažuju o nějaké reflexní fólii, pokud se nepletu, tak se něco podobného probíralo na RCManii v souvislosti s K 3000 jednoho kolegy. Toho spreje bych se asi bál-že by mi provzlínal sklem a sežral jádro. Nebo barvy na lexan jsou na vodní (nebo jiné neagresivní) bázi?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16117 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Tilia 25
Použil jsem na křídla Daidala 2,3 spray Tamyia - červená -typ PS- 34 , abych měl do sezony horní polovinu celou červenou.
Už jsem nechtěl horní daidalovslé okrouhlé výseče z červené a bílé a tak to vyšlo jednobarevně. K provzlínání nedošlo - 2x
tenkou vrstvu s odstupem.Jinak zespodu jsou daidalovské silné černé a bílé pásy.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16120 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Tilia 25
Co se týče toho přidávání pruhů na křídla - já na Daidalovi (XPS/sklo) dodělával černé konce křídel obyčejnou potahovací folií. Samozřejmě - nažehlit to moc nejde, ale jde to "nafoukat" :) Tedy - folii přiložit na rozprašovačem navlhčené křídlo, dobře přihladit, vyhnat bublinky (proto ta voda) a nakonec "přifoukat" horkovzduškou nastavenou na teplotu lepení folie (ne smršťování!). Obvykle je tahle teplota natolik nízká, že křídlo nepoškodí, ale k "aktivaci" lepidla na folii stačí. Kraje, zejména u náběžky, je možné lehce a opatrně přejet žehličkou. Takhle mi ty černé konce drží už dvě sezóny ;)

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16121 napsal kope
Odpověď od kope na téma Tilia 25
Uvažuju o Oratrimu - o některé z fluorescenčních barev. Jestli se nepletu (nikdy jsem s tím zatím nedělal), tak Oratrim není nažehlovací, ale samolepicí, takže problém s teplotou odpadá, prodává se v pruzích 9,5 cm - což by bylo akorát.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16123 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Tilia 25
Pouzivam Tamyiu. Problemy nejsou.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16126 napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Tilia 25
Není nejjednoduší koupit akrylátový autospray? Stojí asi 100,- Kč a máš ho na 100 pruhů!!

Vygenerováno za 0.257 sekund