- Obdržená poděkování: 0
EOS II
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 2 měsíce nazpět - 9 roky 2 měsíce nazpět #18456
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma EOS II
Normálně pod křídlem, tady jsem se od standardu Rudy Vybírala nijak nelišil, nebyl důvod.
Přijímač je vepředu (v podstatě hned na zadní hraně kabiny. Vtipné je, že u verze BLE (už jasně vidím, že se to ujme, to bude mít Ruda V. radost
), jsou tak lehké ocasky, že i s nejlehčím reisenaurem (56g) se pereš spíš s těžištěm moc vepředu než naopak, s baterkami 450-500mAh to ještě jde, ale vyvážení s 850mAh už bude dost problém.
Co se týče hmotnosti, tak standardní vyšla s malými baterkami na skutečně rovných 1200g, při použití varianty "ještě menší baterky" bych se dostal na cca 1180g. Nedalo mi to a už jsem přemýšlel, co by se ještě dalo "vyhodit", pár možností by bylo, ale pod 1150g to prostě nedostanu. Ale asi s tím dokážu žít
I když kdyby tam Ruda V. svévolně nedal úplně zbytečný dbox navíc, tak možná... :silly:
Přijímač je vepředu (v podstatě hned na zadní hraně kabiny. Vtipné je, že u verze BLE (už jasně vidím, že se to ujme, to bude mít Ruda V. radost
Co se týče hmotnosti, tak standardní vyšla s malými baterkami na skutečně rovných 1200g, při použití varianty "ještě menší baterky" bych se dostal na cca 1180g. Nedalo mi to a už jsem přemýšlel, co by se ještě dalo "vyhodit", pár možností by bylo, ale pod 1150g to prostě nedostanu. Ale asi s tím dokážu žít
Poslední úprava: 9 roky 2 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18485
napsal Tomas Hruby
Tady se můžete podívat na galérii z dnešního experimentování a focení tiliamodel:
adobe.ly/2ocgTIF
Docela jsme si s fotkami vyhráli...
Docela jsme si s fotkami vyhráli...
9 roky 2 měsíce nazpět #18487
napsal mrazek
Fotky pěkné. Ale co nějaké závěry z experimentu? Já jsem s experimentováním u EOSe skončil, vrátil jsem se k původnímu nastavení a je po stresu, nastoupila spokojenost (alespoň do doby než mě experimentování zase popadne).
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18488
napsal Tomas Hruby
Ono šlo spíš o porovnání projevu "normální" verze 1500g s BLE verzí a vliv konstrukčních změn jako je třeba větší SOP... Detaily se ale pořád ladí, takže zatím je na nějaké finální nastavení moc brzy.
Vygenerováno za 0.372 sekund