Jeti DC-16 a signál - kontrola nad modelem

Více
8 roky 4 měsíce nazpět #19796 napsal Tomas Hruby
Tohle fakt vypadá na nějaký blbě nastavený "highspeed" režim, něco dost podobného se děje u Futaby, když se dá na HS a připojí se starší analogové servo...
Špek je tedy ještě v tom, že se to děje jen na některém výstupu, ale to je spíš na Martina Faltička - nedá se to u JETI náhodou nastavit na různé výstupy různě?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 4 měsíce nazpět #19797 napsal Beseda

Pavel Svoboda napsal: Vyměň serva - s MKS a Futabou (serva) nejsou problémy.
Jinak na Jeti nedám dopustit DS má 4 antény .. o tom se Futabě může jenom zdát

Příloha nebyla nalezena.

Důvodem proč jsem tyto serva kupoval, byli parametry, cena a to, že je používá spousta lidí co znám.
MKS, to by se mi sice líbilo, ale to je jiný svět...

Více
8 roky 4 měsíce nazpět #19799 napsal hrabacek
Martine to nejsou OK serva. Kdysi jsem jich dostal od BigHobby a namontoval do F3J a za měsíc létání vyhodil! Za pár letů mají strašné vůle! Potvrdí Ti to i Vojkůvka.

Více
8 roky 4 měsíce nazpět - 8 roky 4 měsíce nazpět #19800 napsal Enjoy

Martin Falticko napsal: buď přes JETIBOX, viz schéma zde:¨
www.jetimodel.com/cs/show-file/760/
Anebo v menu vysílače - Připojená zařízení - Rx - Hlavní nastavení - výstupní perioda.

Ještě dodám Jak nastavit co nejplynulejší chod serv
Poslední úprava: 8 roky 4 měsíce nazpět

Více
8 roky 4 měsíce nazpět #19801 napsal Tomas Hruby

Alois Hrabáček napsal: Martine to nejsou OK serva. Kdysi jsem jich dostal od BigHobby a namontoval do F3J a za měsíc létání vyhodil! Za pár letů mají strašné vůle! Potvrdí Ti to i Vojkůvka.

Lojzo ty Corony 843MG jsou na 90% identické s Hyperion Atlas 09AMD, stojí trochu mimo běžnou řadu Corona.
Mám v některých modelech "originál Hyperion", jinde 843MG a nepozoruji rozdíl.
V F5J jsou docela přijatelné u lehkých modelů na ocasky a křidélka, na klapky mi přijdou slabé i u lehoušů. Popravdě jak píšeš o F3J, tak tam mi přijdou (i originální Hyperion) poddimenzovaná, při výstřelu po vleku musí mít docela problém.

Více
8 roky 4 měsíce nazpět #19802 napsal Beseda
To je zvláštní. Proč serva dnes chodí v pohodě a před pár dny tomu tak nebylo. Ani tenkrát a ani dnes jsem to nezkoušel jednou, ale opravdu několikrát. Dnes je trápím už cca hodinu a vše je ok.
Jinak jsem zkusil změnit to nastavení z odkazu od Pavla Svobody. Chod serv se zjemnil a zklidnil. Dnes ale chodí normálně před tím nastavením i po něm. Žeby počasím? :-)

Vygenerováno za 0.219 sekund