Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5314 napsal sgames
v tak tezke konkurenci to opravdu neni sranda.core ve velkych kde se to snad taky jednou podari nejakemu cechovi :)

jinak Adamek nas vytrel pekne,to je pravda.
Radek Malcik, ten je jasny .. jeho klid je pro ostatni naprosto deprimujici :-D

a co se tyka techniky, tak jsem nepostrehl opravdu nic zvlastniho.
vetsina Daidalu 2m , axi , 10/6 AE nebo uhlikovky.
3-4 Skorpioni
2+- Ambrozky

zadna kruta novinka.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5315 napsal Tomas Hruby
Co já vím z jiných zdrojů, tak určité novinky se letos objevily právě u Scorpiona. Jednak má nově i klasický ocas místo motýla - viz třeba zde: www.hyperflight.co.uk/products.a ... cross-tail . Tohle je novinka ověřená, druhá věc, kterou ale vím jen z doslechu, je to, že se prý podařilo u některých provedení srazit o něco hmotnost, což omezuje handicap tohoto modelu v motorovém letu.
Tak či onak mám pocit, že o Scorpionech po jistém propadu popularity zase uslyšíme více. Ony i moje vlastní testy naznačují, že to letadlo má určitý nedoceněný potenciál i v té "staré" podobě, zdokonalení modelu tohle jen dále podtrhne...

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5316 napsal sgames
no ja zase bohuzel videl, ze kdyz vyletelo 8 modelu, prvni tri byli dole prave scrorpioni :(
ano Juraj Adámek lita scorpika, ale v tomto pripade je to spise o rukach.

do vetru jsou mozna fajn,ale do klidu se obavam ze to nebude to prave orechove. nehlede na to ze s odlehcenim prijde opet era rozkladu letadel za letu. viz prvni rady scropriona ktery se napr Smehlikovi 2X ! zlomil ve vzduchu

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5317 napsal Tomas Hruby
Celé RCEK je už dnes spíš o rukách... Můžu ti nicméně jednoznačně říct, že Scorpion neklouže hůře než Daidalos či Ambrosia (osobní zkušenost a srovnání), naopak v přeskoku "jinam" je lepší. Handicap má ale v té stoupavost, tam jsem se přes 11m/s nedostal, spíš jen 10,5m/s, zatímco s Magicem či jiným modelem na 500g dokážu mírně přes 12m/s - přeci jen to na 20s motoru udělá skoro 40 metrů rozdíl, což cítit je.

Ad rozlomení - já to nechci moc komentovat. Pokud vím, tak ten můj kus má křídlo stejné jako ten J. Šmehlíka (je to podobné datum výroby, holt ten můj ležel 1,5 roku na skříni) a pevnostně mi přijde velice slušný, dělám s ním dost divoké věci. Problém bude asi někde jinde - buď šlo o nějaký zmetkový kus anebo taky možná nebude mít nejčistší svědomí pilot... To to zase schytám :o :shock:

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5318 napsal Tomas Hruby
Mimochodem co takhle ty poslední příspěvky, počínaje tím tvým ze 7:11, useknout a udělat nový thread třeba s názvem "Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012)" ?
Mohlo by to být zajímavé pro víc lidí, tak proč to míchat s EuroCupem...

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5320 napsal sgames
na preskoky mozna lepsi je, ale jak rikam ... na vlastni oci vidim ze dole jsou vzdy prvni skorpioni :(
mozna az se "nove" rozsiri tak snad. V soucasne dobe ale neni proste lepsiho modelu nez daidal bohuzel.

Vygenerováno za 0.215 sekund