- Obdržená poděkování: 1
Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
14 roky 8 měsíce nazpět #5382
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
no to jsi sice napsal,ale zatim k tomu absolutne nic nesmeruje bohuzel (nebo bohudik) ?
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 8 měsíce nazpět #5383
napsal Tomas Hruby
Mrkni třeba na poslední Chomutov - já jsem letos podprůměrný, ale i tak jsem měl VŠECHNY lety od 9:32 výše (zpackal jsem ale dvě přistání). Láďa Bednář mě dokonce NEJKRATŠÍ započtený čas 9:42!! Standa Perkovič minimum 9:39 - tohle už je prostě realita...
Jasně že to nejde za každého počasí, ale není to žádná výjimka. Podle mě je doba motoru přes 25s už leckdy problém.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Jaktože ne?Aleš Krátký napsal: no to jsi sice napsal,ale zatim k tomu absolutne nic nesmeruje bohuzel (nebo bohudik) ?
Mrkni třeba na poslední Chomutov - já jsem letos podprůměrný, ale i tak jsem měl VŠECHNY lety od 9:32 výše (zpackal jsem ale dvě přistání). Láďa Bednář mě dokonce NEJKRATŠÍ započtený čas 9:42!! Standa Perkovič minimum 9:39 - tohle už je prostě realita...
Jasně že to nejde za každého počasí, ale není to žádná výjimka. Podle mě je doba motoru přes 25s už leckdy problém.
14 roky 8 měsíce nazpět #5384
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
asi "tam v cechach" je to jinak, ale u nas se bezne lita okolo 30ti. a kupodivu to neustale staci na prubezne prvni tri mista.
ano finale uz tak obcas nevyjde,ale i tak ....
ano finale uz tak obcas nevyjde,ale i tak ....
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5385
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Tak tohle je přesně ono Tomáši... Teď na Eurocupu ve Slovinsku to bylo jak minule v Lomnici... Brácha s Jurajem Adamčíkem vypnuli ve finále kolem 20s, a já rozhodně nechtěl čekat na tombolu, jestli s dalšími 4-mi piloty s 30s jistotkou náhodou neupadnu na bednu... S přesností přistávání Radka Malčíka se má šance velmi snižovala, a tak mi nezbylo, než vsadit na vypnutí hned po Luďkovi a Jurajovi... Oni šli doleva, já šel doprava, oni to našli, já se trápil, a pak opakoval... Pořád ale lepší pocit, než to nezkusit, a najistotu dopadnout někde za bednou...
A na tenhle styl stačí fakt dva nebo tři termikáři, a zbytek pole se bude muset stylem buď přizpůsobit, a nebo čekat sem tam na náhodu... :ugeek:
A na tenhle styl stačí fakt dva nebo tři termikáři, a zbytek pole se bude muset stylem buď přizpůsobit, a nebo čekat sem tam na náhodu... :ugeek:
14 roky 8 měsíce nazpět #5386
napsal sgames
ja udelal v druhem finale to same.
dal jsem dvacet a odbocil doprava .... spadl v 4te a sel znova 20 tentokrate doleva a tam to bylo.
kazdopadne celou soutez (krom finale) staci v klidu litat 30 a i tak se tam v klidu dostanes,protoze "odvazni" se pozabijeji sami dvemi skrtacimi lety.
situace se zmeni az ve chvili,kdy uz tento styl nebude stacit na finale (cili bude riskovat a bude jim to vychazet treba 7 lidi)
ja vim v CR snad o trech kteri jsou ochotni to udelat.
dokud to nebude "masova" zalezitost tech nejlepsich tak to nebude delat ani zbyvajicich 95% pilotu.
otazkou je,proc by to ti nejlepsi meli delat ?chapu ze pocit "nalital jsem to z deseti" je supr,ale jen do jiste miry ... kdyz pristanu podruhe v 8me minute,reknu si "seru na nejake frajereni" a jedem opet jistotu
dal jsem dvacet a odbocil doprava .... spadl v 4te a sel znova 20 tentokrate doleva a tam to bylo.
kazdopadne celou soutez (krom finale) staci v klidu litat 30 a i tak se tam v klidu dostanes,protoze "odvazni" se pozabijeji sami dvemi skrtacimi lety.
situace se zmeni az ve chvili,kdy uz tento styl nebude stacit na finale (cili bude riskovat a bude jim to vychazet treba 7 lidi)
ja vim v CR snad o trech kteri jsou ochotni to udelat.
dokud to nebude "masova" zalezitost tech nejlepsich tak to nebude delat ani zbyvajicich 95% pilotu.
otazkou je,proc by to ti nejlepsi meli delat ?chapu ze pocit "nalital jsem to z deseti" je supr,ale jen do jiste miry ... kdyz pristanu podruhe v 8me minute,reknu si "seru na nejake frajereni" a jedem opet jistotu
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5387
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Aleši, já nemám na mysli kvalifikaci, tam je taktika víceméně jasná i jistotářům, i termikářům... termikáři zlobí na krátký motor, a po jednom neúspěchu už musí sázet na jistotu jako ostatní... Typický přklad je Juraj Adámek ve Slovinsku...
Já mám samozřejmě na mysli boj o bednu, tedy finále... Tam nejde o frajeření s 10 nebo 15s motoru, ale o znalost podmínek... S 2 nebo 3-mi termikáři už musí ostatní spoléhat ohledně bedny na náhodu...
Taky se to stalo i u nás v Chomutově... Standa Perkovič šel v prvním finále kolem 20s, Luděk s Láďou Bednářem taky, a tak jen náhodou to 1. místo ruleta přiřkla mně... Pérákovi došly baterky ve vysílači v prvním letu, Luděk to neutočil, a Láďa to nepochopitelně pohnojil v 2. finále...
Ve Slovinsku se ale termikáři nevycukali, a s přehledem vyhráli před 3. Radkem M., který svou přesností přistání většinou stejně nedá ostatním jistotářům šanci. :ugeek:
Takže zájemcům o bednu stejně nic jiného nezbývalo...
Já mám samozřejmě na mysli boj o bednu, tedy finále... Tam nejde o frajeření s 10 nebo 15s motoru, ale o znalost podmínek... S 2 nebo 3-mi termikáři už musí ostatní spoléhat ohledně bedny na náhodu...
Taky se to stalo i u nás v Chomutově... Standa Perkovič šel v prvním finále kolem 20s, Luděk s Láďou Bednářem taky, a tak jen náhodou to 1. místo ruleta přiřkla mně... Pérákovi došly baterky ve vysílači v prvním letu, Luděk to neutočil, a Láďa to nepochopitelně pohnojil v 2. finále...
Ve Slovinsku se ale termikáři nevycukali, a s přehledem vyhráli před 3. Radkem M., který svou přesností přistání většinou stejně nedá ostatním jistotářům šanci. :ugeek:
Takže zájemcům o bednu stejně nic jiného nezbývalo...
Vygenerováno za 0.222 sekund