- Obdržená poděkování: 0
Motor MIHO
- Luděk Mareš
- Autor
- Začátečník
-
Méně
Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6477
napsal Luděk Mareš
Odpověď od Luděk Mareš na téma Motor MIHO
Mohol by som Vás poprosiť o zverejnenie kopie paragonu o kúpe motoru od MIHO MOTOR .
Dobrý večer, bohužel vás musím zklamat, na fóru vystavovat paragon nebudu, ale určitě jej vezmu na soutěž, jen to myslím bude až ta 12.5. v Týnci, ty v Nové Pace se mi kryjou s F3J a ty mají u mne přednost. Jinak cena nebyla zas tak vysoká, drobná protislužba stačila, nikdy jsem netvrdil, že mám paragon od MIHO MOTOR, je však origo včetně DPH, tu jsem si odečetl v rámci reklamní kampaně. Hezký večer.
Dobrý večer, bohužel vás musím zklamat, na fóru vystavovat paragon nebudu, ale určitě jej vezmu na soutěž, jen to myslím bude až ta 12.5. v Týnci, ty v Nové Pace se mi kryjou s F3J a ty mají u mne přednost. Jinak cena nebyla zas tak vysoká, drobná protislužba stačila, nikdy jsem netvrdil, že mám paragon od MIHO MOTOR, je však origo včetně DPH, tu jsem si odečetl v rámci reklamní kampaně. Hezký večer.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6478
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Motor MIHO
Hmm, když naše s.r.o. koupí od souseda 20ks přemotaných Turnigy, a pak to s účtem i s DPH (jako plátce DPH) prodám klukům z Chomutova a okolí, navíc to pověsím na web, tak to ale ještě neznamená, že je vše OK. To mi to trochu připomíná Mihouš story...
V Chomutově na RCEK by takový motor nelétal, i kdyby měl 5 paragonů...![;) ;)]()
Já furt myslím na toho Izera, jak hlásí "To MIHO teda vyndej..." :lol:
V Chomutově na RCEK by takový motor nelétal, i kdyby měl 5 paragonů...
Já furt myslím na toho Izera, jak hlásí "To MIHO teda vyndej..." :lol:
14 roky 4 měsíce nazpět #6480
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Motor MIHO
pekny pristup,taky bych to udelal,ale dostal bych po hube ze nedodrzuju pravidlaRadek Novotny napsal: V Chomutově na RCEK by takový motor nelétal, i kdyby měl 5 paragonů...
LOL , to jsi me rozsekalRadek Novotny napsal: To MIHO teda vyndej..."
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6482
napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma Motor MIHO
Podobný motor rozměry a otáčkami jsem objevil v jednom čínským obchodě. Už jsou dva kusy na cestě. Musím nahradit ty 1900otáčkové turnigy, teď když se už neprodávají a tedy nejsou k dostání v běžném obchodě budou asi taky zakázané.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6484
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Motor MIHO
Něco mi říká, že bude letos při RCEK spousta legrace
14 roky 4 měsíce nazpět #6485
napsal sgames
"kdyz se neprodavaji jsou asi zakazane" ![:-D :-D]()
má pravdu předsedo ... Není nad klasický jmenovitý seznam motorů. Na druhou stranu už vidím jak se hádame který motor jó,a který motor né
Odpověď od sgames na téma Motor MIHO
"kdyz se neprodavaji jsou asi zakazane" 
má pravdu předsedo ... Není nad klasický jmenovitý seznam motorů. Na druhou stranu už vidím jak se hádame který motor jó,a který motor né
Vygenerováno za 0.228 sekund