Cirrus

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6800 napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Cirrus

Tomáš Kupčík napsal: Jaký je, prosím, průměr kužele? Jak tlustá serva se vlezou do křídel? Kdy bude známa aspoň orientační cena modelu? Děkuji.

Průměr kužele je 38mm ,je to na kužele "Hyper spiner" které mají průměry 30, 32 ,38mm. V křídle mám serva Gr.tlustá cca9mm a mám pod nima podložku asi 4mm. Cena je předběžně spočítaná na 7750 kč.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6927 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Cirrus
Už s tím má někdo zkušenost? Láká mne ta cenová hladina, a na první pohled to vypadá líbivě... Přemýšlím, že KDYBY, čistě teoriticky jsem se nachomejtnul někde na F5J, tak by bylo s čím lítat... :ugeek:

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6929 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Cirrus
Já ho mám, budu psát recenzi do RCM.
Stavba pokračuje, teoreticky bych možná mohl zalétávat zítra, ale spíš to vidím až tak za týden.
Potvrzuji prozatím prázdnou hmotnost 980g, co je podstatné je to, že mi těžiště vychází při použití celkem lehké oběžky GS3014 a 3s1300mAh, takže by hmotnost neměla být přes 1500g, což vůbec není špatné.

Až pokročím ve stavbě, tak napíšu více...

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6933 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Cirrus
Cirrus , nebo Cumulus , pomohla by mi od p.B.Reicharda následující doplňující info k " Návodu" :
Nešlo by dopnit úvodní text TRUP .: " motor je vyosen 2" doprava , vyosení dolů není díky malému úhlu
seřízení nutné " , za větu : " motor je vyosen 2" doprava , vyosení dolů není díky malému úhlu seřízení 1,5"
(na př.) nutné.
P.S. Dal jsem VOP na karbon.kozlík před SOP a tak bych si to seřízení mohl ověřit.

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6934 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Cirrus

Radek Novotny napsal: ... Přemýšlím, že KDYBY, čistě teoriticky jsem se nachomejtnul někde na F5J, tak by bylo s čím lítat... :ugeek:

Škoda, že se čistě prakticky nemůžeme s F5J nachomejtnout na EC v Chomutově :( .

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6935 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Cirrus
proc? ajo vlastne .... v chomutove nebude FAI F5J na EC ale jen outrunner a svarecky ?

Vygenerováno za 0.319 sekund