Cirrus

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6776 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Cirrus

Bohuslav Reichard napsal: Na žádost mého odběratele jsem začal vyrábět model pro kategorii F5J Cirrus.Možná za rok začne zajímat i české modeláře.

Moc hezké. Akorát mě trochu mrzí, že si o modelu dřív přečtu na RCGroups než bude k dispozici za koruny. Nebo si tu poznámku vykládám špatně? H.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6778 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Cirrus

Bohuslav Reichard napsal: ...Mám tam dost těžké vybavení.Motor Mega 2220/3e (byl po ruce) ,váha 177g, letová váha 1490g...

Jak to vychází s vyvážením - půjde to vyvážit i s lehkým pohonem (100g motor + 150g baterka)?? Podle fotek mi přijde čumák gondoly docela krátký, ale možná to trochu zkresluje...

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6793 napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Cirrus
Čumák vychází opravdu krátký.Od náběžky po kužel 210mm,ale celý předek je volný až do poloviny křídla takže možnost posouvání baterky je asi 250mm.Jinak nosník ocasních ploch je uhlíkokevlarová velmi lehká trubka a v případě montáže lehkého motoru je možno se domluvit a na ocasní plochy vybereme velmi lehkou balzu.

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6794 napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Cirrus
Moc hezké. Akorát mě trochu mrzí, že si o modelu dřív přečtu na RCGroups než bude k dispozici za koruny. Nebo si tu poznámku vykládám špatně? H.[/quote]

Ano ,opravdu jsi to špatně pochopil,ve světě se tahle kategorie už lítala celý loňský rok a u nás se zatím pořád jenom přemýšlí a nadává a to bude trvat celý rok. Mám k dispozici přehled motorů(hlavně váhu )a baterek,které se loni používali a na základě toho jsem loni udělal udělal Cumula a letos Cirruse.

• Tomáš Kupčík
  • Návštěvník
  • Návštěvník
14 roky 2 měsíce nazpět #6798 napsal Tomáš Kupčík
Odpověď od Tomáš Kupčík na téma Cirrus
Jaký je, prosím, průměr kužele? Jak tlustá serva se vlezou do křídel? Kdy bude známa aspoň orientační cena modelu? Děkuji.

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6799 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Cirrus

Bohuslav Reichard napsal: Na žádost mého odběratele jsem začal vyrábět model pro kategorii F5J Cirrus.Možná za rok začne zajímat i české modeláře.

Bohuslav Reichard napsal: Ano ,opravdu jsi to špatně pochopil,ve světě se tahle kategorie už lítala celý loňský rok a u nás se zatím pořád jenom přemýšlí a nadává a to bude trvat celý rok.

Omlouvám se, že jste mě nepochopil. Vyrábíte modely pro zahraniční trh, tomu rozumím. Dále se domníváte, že v Česku o model nebude zájem. I tomu rozumím, i když si myslím, že to není pravda. Takže jsem si povzdechl, že si recenzi o modelu přečtu na RCGroups dřív, než se objeví v nabídce i u nás. V posledních měsících, ne-li letech, je to skoro pravidlem, a nejen u modelů Vaší produkce. A nakonec i tomu rozumím.

Takže přeji hodně štěstí. H.

Vygenerováno za 0.573 sekund