Cirrus

Více
14 roky 4 dní nazpět #7421 napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Cirrus
Gratuluju Milanu Chalupníkovi k výhře modelu Cirrus.Tamtami už mně donesli ,že se tam někomu nelíbila
trupová gondolka.Vývoj se nezastavil:[attachment=0:2e01q3vq]<!-- ia0 -->gondolky.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:2e01q3vq]

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 4 dní nazpět #7422 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Cirrus
Trochu jsme v Chomutově s mým kusem poletovali. Nejprve jsem při focení znechutil Luďka, který to řídil totálně roztrimované (měnil jsem den před akcí náhony a "trochu" mi to uteklo), pak jsem ale už tuto chybu napravil a za pomoci Standy Perkoviče jsme trochu ladili - trochu se hýbalo těžištěm a diferenciací a zvolna to začíná vypadat docela dobře.
Model budu mít určitě i na prvních českých F5J v Hořicích a narozdíl od Maďarska si myslím, že už budu mít natolik pokročilý zálet, že v případě slabšího větru možná s Cirrusem poletím soutěžně. Pokud bude fičet, tak samozřejmě v soutěži poletím se Shockem, ale Cirruse každopádně mít budu také.

Více
14 roky 4 dní nazpět #7423 napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Cirrus

Bohuslav Reichard napsal: Gratuluju Milanu Chalupníkovi k výhře modelu Cirrus.Tamtami už mně donesli ,že se tam někomu nelíbila
trupová gondolka.Vývoj se nezastavil:[attachment=0:ivprvgfc]<!-- ia0 -->gondolky.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:ivprvgfc]

Děkuji za gratulaci, měl jsem velmi šťastný den (víkend). Tu gondolku jsme kolektivně řešili. Pokud by to bylo možné, měl bych zájem vyměnit tu stávající za novou. Také se na soutěži špitalo o novější VOP,SOP. Je toto pravda? Díky, Milan

Více
14 roky 4 dní nazpět #7424 napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Cirrus
Nová gondolka je delší o 40mm,t.zn.od náběžky po předek má 250mm a je počítáno se servama ve směrovce.
Kopejtka na kompositovou přední část směrovky a spodního dílu(lízátka) jsou už skoro hotová.Teď se to nachvíli
zastaví ,protože mi manželka nařídila ,že s ní pojedu na dovolenou.

Více
14 roky 4 dní nazpět #7425 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Cirrus
Luďa sice právem brbral na seřízení, letové fotky ale docela vyšly :-)

Vygenerováno za 0.434 sekund