Aegea II

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3207 napsal Petr Jeremiáš
Odpověď od Petr Jeremiáš na téma Aegea II
Tak hotová VOP, hmotnost 13 gr., opět o gram méně :) 2 vrstvy skla 23 gr/dm2+uhlík 8x0,15 jako nosník. No a protože jsem zjistil, že mi došla uhlíková páska na nosník křídla, tak musím objednat. Takže pokračování tak za týden :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3208 napsal Oto Melter
Odpověď od Oto Melter na téma Aegea II
Tak inspirován tímto vláknem se pouštím do vlastní elektry. Líbil by se mi motýl (čistě jen proto, že ještě nic s motýlem nemám :) ) a zajímalo by mě, jestli ho tu už někdo na elektrách téhle velikosti udělal rozebíratelný pro lepší transport, případně jestli je dobré udělat dvě nasazovací poloviny, nebo véčko v kuse...jak se totiž znám, tak motýl v kuse by byl za chvíli na cucky... Díky:)

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3209 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Aegea II
motyla na casti ma q11 z vyroby

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3210 napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II
Tak vitaj v klube. Dúfam že pribudnú nejaké foto tvojej práce. Pre tvoju inšpiráciu nové krídlo 2m jedna polovička neosadená 85g :mrgreen: spolu 170g. 8-) Osadený trup 217g servá do krídla 22g + cca 10g kábliky, osadený model bez baterky cca 420g 8-) takže bat. budú musieť byť aspoň 85g .
Tak sa snaž.

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3211 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Aegea II
hmm pekne karol :) to jsem zvedavy

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3259 napsal Oto Melter
Odpověď od Oto Melter na téma Aegea II
Nakonec pro teď stavbu elektry odkládám, a pouštím se do F3K stroje, sice je to možná trochu offtopic a nevím jestli mátě někdo konkrétně zkušenosti s F3K, ale jak tu koukám jak nádherně vakuujete, tak snad budete umět poradit. Jde mi o to, kolik kde dát tkaniny popřípadě výztuh. Jedno křídlo za sebou už mám, házet to jde, ale vypadá hrůzostrašně (bylo to moje první vakuování) a je docela torzně měkké. Kvůli úspoře hmotnosti jsem dával dvě vrstvy tkaniny jen od náběžky po nosník a navíc jsem léta tkaniny nedal diagonálně :? ...Tkaninu mám skleněnou 33g/m^2 a nosníky jsou běžné uhlíkové pásnice 8x0,15mm (tuším). Zajímalo by mě, o kolik se konstrukce zpevní, když dám tkaninu diagonálně (a pokud budu mít dvě vrstvy všude, tak jestli jednu rovnoběžně a jednu diagonálně?) máte s tím někdo zkušenosti?

Dík:)

Vygenerováno za 0.250 sekund