Re: Altis V4

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9412 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Altis V4
no a my dneska na letisti nasli chybu u altis V3 - kdyz nastavim vypinaci vysku vetsi nez 255 metru, tak "neco" pretece, a jede se opet od nuly.
napr 270 metru vypinaci vyska = 15 metru vypinaci vyska. dost neprijemne kdyz to necekate :)

a druha vec: AFM ukazuje zda se nerealne hodnoty max/min varia.
kamos letel uplne v klidu,a vario v AFM pise "min vario = -34m/s

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9413 napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Altis V4

Aleš Krátký napsal: a druha vec: AFM ukazuje zda se nerealne hodnoty max/min varia.

Jo to mi připomíná
Nastavenie filtru varia -> v cz "Nastavení filtru varia"

A pro aleše natavovali jste filtr? Předpokládám, že číselná hodnota fitru varia * vzorkování v sec je minimální úsek pro vyhodnocení varia.

Pokud nechám výchozí 0, tak moje optima umí i 109m/s nahoru (reálně lehce přes 20m/s)

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9414 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Altis V4
podle grafu se zdalo ze ano, protoze byl pekne vyhlazeny.
udaje mel kolega na letisti,takze jsem tomu nevenoval dost pozornosti.

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9415 napsal Jozef85
Odpověď od Jozef85 na téma Re: Altis V4

Martin Bečvář napsal: Pár drobností k Altis Flight manager

• -Export / HTML ať nazvu html soubor jakkoliv obrázek s grafem se vždy jmenuje graph.png , takže nelze mít víc html souborů ve stejném adresáři.
  • -Export / HTML v cz verzi letisko - letiště
  • -Export / Vektor pokud v adresáři, kam chci exportovat vektorový obrázek, existuje PNG soubor stejného názvu, pak se export/vektor snaží zapsat do daného PNG, pokud mu to dovolím, přepíše PNG soubor ale vnitřní formát má EMF
  • -Nastavení nulové výšky - předpokládal jsem, kam kliknu, tam bude nula, ale nula se posouvá na druhou stranu než kliknu.
  • -Porovnání letů - dám Soubor/Otevřít a nevyberu nic, pak dám storno vyhodí chybu "Neošetřená vyjímka...."
  • -Aktualizace FW - Ze seznamu je tam 2x totožný název FW AltisV4_firmware-1_0.fir + 1x fw verze 5

Je mi jasné, že něco může být vlastnost a ne chyba, anebo, že chyba může být u mě. Případně mě opravte.

Export do HTML : Je to vlastnost. Export do HTML bol chapany ako pomocka pri vytvarani WEB stranok, nie ako mocny nastroj na to. V dnesnej dobe blogov s CMS to uz snad ani nema zmysel, takze so zmenou tu neratame.
Export Vektor : pozrieme sa na to. Je to chyba v externej konmponente.
Nastavenie nulovej vysky: Myskou si vyberiete cas a vysku kam chcete prislusnu vzorku posunut. Ak som v case 15sec klikol mysou vo vyske 2m, tak vzorka ktora bola v case 15sec sa nastavy na vysku 2m. To funguje spravne.
Porovnanie letov : pozrieme.
Aktualizacia firmware : pozrieme, ale tu budu na strane servera dva rovnake fw.

JR

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9416 napsal Jozef85
Odpověď od Jozef85 na téma Re: Altis V4

Aleš Krátký napsal: no a my dneska na letisti nasli chybu u altis V3 - kdyz nastavim vypinaci vysku vetsi nez 255 metru, tak "neco" pretece, a jede se opet od nuly.
napr 270 metru vypinaci vyska = 15 metru vypinaci vyska. dost neprijemne kdyz to necekate :)

a druha vec: AFM ukazuje zda se nerealne hodnoty max/min varia.

Tento bug v Altis v3 je starsi a uz opraveny, len nebola vydana este aktualizacia.
AFM prepocitava Vario vzdy, treba si nastavit filter.

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9417 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Altis V4
Včera jsem viděl V4 naživo, ve velikosti nevidím problém. Jak už zmiňoval Jozef, velikost je stejná jako u mého starého RC-Altimeter 2 Basic.
Naopak v hodnocení zobrazení displeje souhlasím s Tomášem, v šestiřádkovém režimu se bez brýlí sotva chytám (problém krátkých rukou... :lol: ), ve FAI zobrazení je výška čitelná dobře, ale připadá mi tam zbytečné to desetinné místo, hodnotí se pouze podle celých metrů?

Vygenerováno za 0.298 sekund