- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
13 roky 1 měsíc nazpět #9418
napsal draceq
Co se týče toho varia, bylo to filtrem - byl nastaven moc vysoko (na 25%). Potom to v těch hodnotách nalevo trochu kecá, i když křivka grafu je na pohled v pořádku.
Stačilo nastavit hodnotu filtru na 4% a hodnoty v polích vlevo dole se vrátily do reálných hodnot.
Jinak po prvních provozních testech zatím neshledávám výraznějších nedostatků....
Odpověď od draceq na téma Re: Altis V4
Aleš Krátký napsal: a druha vec: AFM ukazuje zda se nerealne hodnoty max/min varia.
kamos letel uplne v klidu,a vario v AFM pise "min vario = -34m/s
Co se týče toho varia, bylo to filtrem - byl nastaven moc vysoko (na 25%). Potom to v těch hodnotách nalevo trochu kecá, i když křivka grafu je na pohled v pořádku.
Stačilo nastavit hodnotu filtru na 4% a hodnoty v polích vlevo dole se vrátily do reálných hodnot.
Jinak po prvních provozních testech zatím neshledávám výraznějších nedostatků....
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9419
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Re: Altis V4
Něco na odlehčení.
Kdo vůbec netušíte o čem se tady hoši baví (tak jako já), vyrejpněte čárku do monitoru. Samo, že do svýho.
Ach jo, jak já bych chtěl bejt mladej a kreativní.
P.S.
Děkuji Petrovi D., že jako jediný napsal příspěvek v češtině. Chvála bohu, aspoň jeden. A úplně hloupý dotaz na konec. Když vůbec nemám tucha o čem je řeč, tak můžu na závody, nebo ne?
Kdo vůbec netušíte o čem se tady hoši baví (tak jako já), vyrejpněte čárku do monitoru. Samo, že do svýho.
Ach jo, jak já bych chtěl bejt mladej a kreativní.
P.S.
Děkuji Petrovi D., že jako jediný napsal příspěvek v češtině. Chvála bohu, aspoň jeden. A úplně hloupý dotaz na konec. Když vůbec nemám tucha o čem je řeč, tak můžu na závody, nebo ne?
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9420
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: Altis V4
Ad padání při porovnání letů - mě nový soft při tomto také jednou spadl, napodruhé se povedlo. Jenže podle mě to není nová chyba, přesně to samé se mi dříve stalo i u staršího sw, připadá mi, že flight compare je nezměněn a týká se to i bugu...
Ad velikost - holt nás Aerobtec moc zhýčkal u v3
Když si někdo jako Petr zvykl na "Slovinskou velikost", tak námitky nemá, ale pokud člověk déle létal s v3, tak ho to přeci jen trkne...
Ad velikost - holt nás Aerobtec moc zhýčkal u v3
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9421
napsal Tomas Hruby
Já si rýpnu - tuto chybu doporučuji neopravovat a nechat ji tam, aspoň vás to odnaučí létat do "RCEK výšky". Bohajeho, kdo kdy viděl ALES do 270ti metrů :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Aleš Krátký napsal: no a my dneska na letisti nasli chybu u altis V3 - kdyz nastavim vypinaci vysku vetsi nez 255 metru, tak "neco" pretece, a jede se opet od nuly.
napr 270 metru vypinaci vyska = 15 metru vypinaci vyska. dost neprijemne kdyz to necekate
Já si rýpnu - tuto chybu doporučuji neopravovat a nechat ji tam, aspoň vás to odnaučí létat do "RCEK výšky". Bohajeho, kdo kdy viděl ALES do 270ti metrů :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 roky 1 měsíc nazpět #9422
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Altis V4
Tak někdo létá třeba s velkým větroněm (nesoutěžím) a chce se lítat přesně z pětiset metrů ... a co se stane ? to asi nemusím popisovat.
nezapomeň, že výškoměry ne používají jen na soutěže.
nezapomeň, že výškoměry ne používají jen na soutěže.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9423
napsal Tomas Hruby
Jasně, však jsem tam taky dal dost smajlíků
Koneckonců J. Rodina tu chybu potvrdil, takže bude jistě opraveno, fakt ale je, že mě představa ALES z velké výšky trochu pobavila.
Vygenerováno za 0.571 sekund