Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7884 napsal Petr Kurjan
Tohle je docela zajímavý a řekl bych, že i důležitý argument pro malé F5J-100". Letadlo o rpzpětí 2-2,5m se zatížením okolo 20g už opravdu není problém postavit doma, sám takové vozím jako náhradní model pro případ nouze. Váží kolem 640g, stoupavost je na RCEK malá, ale je hodné a v termicce se chová opravdu lépe, než lehký Daidalos, který je třeba skoro stále řídit.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7885 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Aleši, jen jsem ukazoval, že píšeš každou chvíli něco jiného, podle toho co se ti zrovna víc hodí... to opravdu logické není ;)

ne nepisu, rozestupy ve vysledcich jsou zhruba stejne v obou kategoriich. ALE kdyz to prezenes s motorem nebo vyskou,tak i ztraty jsou zhruba stejne velke.

co je na tom nelogickeho mi vysvetli, nejak se nechytam.

Tomáš Hrubý napsal: Aleši, s tou hmotností je to trochu složitější...

no nejsem si jist, ze tezsi ero poleti lepe ale to je asi jen muj problem. zvlaste pokud se bude letat nize a nize, tak vaha bude hrat vyznamou roli i zde, protoze gravitace je svine at chcete nebo ne.imho u vsech nasich letadel je letovy projev "divny" , ono komu by se zdal normalni styl papir ve vetru :-D

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7886 napsal Petr Dušek

Aleš Krátký napsal: ...co je na tom nelogickeho mi vysvetli, nejak se nechytam.

Sám jsi uváděl příklad, kde při stejné situaci je bodový rozdíl v RCEK 15 bodů a v F5J ca. 100 bodů, a teď tvrdíš, že rozdíly jsou stejné??

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7887 napsal Radek Novotny
...výsledek je stejný ;)

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7888 napsal sgames
jo táák, konečně mi to seplo :) ano v tomto konkrétním případě to byl masox, ale ja se bavím o těsnosti výsledků. tam prostě nevidím rozdíl mezi RCEK a FAI F5J. vše je tam o desetiny bodů zejména na postupově-finálových pozicích.

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7889 napsal Petr Dušek
Já to vzdávám, kdo nechce chápat, nepochopí...

V Bořeticích za celkem ideálního počasí ztrácel poslední finalista na prvního 260 bodů a ty tady píšeš o těsných rozdílech v desetinách bodů :roll: .

Vygenerováno za 0.197 sekund