Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7222 napsal sgames
Petře občas umíš i pobavit.
Kdybych měl být na soutěži poslední, protože nějaký "jouda" doma uplácá motor který jeho éro táhne 20 m/s, tak se to opravdu vyseru. v tomto roce (a dokonce i minulém) je ale 95% pilotů, co se týka techniky na tom úplně stejně. Motory cca 11 m/s , daidalos, váha někde okolo 520 gr. a světe div se pořád vyhrávají ti samí. Kdyby ale přišel třeba františek koudelka, který nebyl ve finále poslední půlrok a pak 6x po sobě vyhrál soutěž jen proto,že motoruje průměrně 10 vteřin tak jak jsem řekl : se na to V Y S E R U.

a piš si, že nebudu jediný.

a imho kdybych se řídil timto

"Aleši, pokud neumíš prohrávat, nejezdi po soutěžích."

tak bys za A) lítal na soutěži v pěti lidech. B) za tu větu by ti dal kolega facku. :roll:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7223 napsal sgames

Tomas Hruby napsal: Aleši ono to zas tak vyhrocené nebude....

To že je někdo sakra dobrej je prostě fakt. Ale vžij se do jeho kůže : Jsi mega drsný pilot a porazí tě již zmiňovaný františek koudelka, protože motoruje stejně jako ty (třeba 15s) ALE je o 90 metrů výše... AHA ? taky by jsi se na to vyprdl nebo alespoň protestoval že vyhrává kus drátu a motor z číny oproti skutečnému pilotnímu umění.

je tak ?

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7224 napsal Radim Barč
Já pořád nechápu, co je špatně na tom, vědět před sezónou co můžu použít.
Můžu se věnovat lítání a ne shánění techniky. O tom, že i nejlepší piloti chtějí nejlepší dostupnou techniku přesvědčilo právě Maďarsko.

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7225 napsal Petr Dušek
Na slušných fórech dohlíží admin na určitou úroveň, tady si to admin vysází proloženě a velkým písmem, tady rozhodně být nemusím. Adieu :(

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7226 napsal Radim Barč

Petr Dušek napsal: Na slušných fórech dohlíží admin na určitou úroveň, tady si to admin vysází proloženě a velkým písmem, tady rozhodně být nemusím. Adieu :(

Nikomu nenadává, nikomu se nevysmívá a nikoho neuráží. Jedno nepříliš vulgární slovo...
To tady byly větší perly.

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7227 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Na slušných fórech dohlíží admin na určitou úroveň, tady si to admin vysází proloženě a velkým písmem, tady rozhodně být nemusím. Adieu :(

Vyprdnu je lepší ? výsledek je úplně stejný dle mého.

Na soutěž taky nepříjdeš, když tam někdo řekne sprosté slovo? Myslím, že tady řešíme dost podstatnou věc a né to, jestli je více pobuřující moje nevhodné slovo, nebo to žes ty svojí neuváženou větou urazil nejen mne, ale i dalších 50 soutěžících co jezdí na soutěže přátelsky polítat bez úmyslu zvítězit.

zpět k tématu prosím.

Vygenerováno za 0.330 sekund