Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7183 napsal Tomas Hruby
Radime a jak budeš rozumně řešit kontrolu? Zkus na to prosím konkrétně odpovědět, protože to je základ diskuse o variantě "seznam motorů", bez jasného názoru na tohle je to dost o ničem :(

Jinak můj názor na tuto problamatiku sepíšu snad už dnes večer podrobněji do samostatného článku (asi mne na blogu, ale odkazy či citace dám i sem), nicméně tvoje reakce na tu kontrolu mě dost zajímá. Sám na to nemám jasný názor a rád se poučím.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7184 napsal sgames
netreba kontrolovat. kdyz nekdo vali o 5 m/s vice nez ostatni, vsimne si toho kazdy. po pripadnem vyndani motoru KAZDY pozna ze je brouseny / previnuty / ruzne upravovany.

Imho tome chapu ze mas svuj web, ale takove "zasadni" veci bys mohl klidne resit i tady (a to uz jsem ti psal i o F5J cos chtel psat)

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7185 napsal Radim Barč
Předesílám, že teď neřeším rozdíl jednoho, nebo dvou metrů ve stoupavosti.
Na soutěžích se schází poměrně stálá parta, občas někdo přibude a jiný zase chybí. Prakticky všichni ví, jak výkonné jsou současné motory a podle toho vypadá stoupání modelů po startu. Pokud někdo začne vybočovat příliš je to signál, že něco není v pořádku. Ale hlavně budu vycházet z toho, že nejsme podvodníci.

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7186 napsal Tomas Hruby
Aleši na férovku - myslím si, že sem pouštím knowhow a postřehů víc než velká většina ostatních, ale opravdu se mi nechce sem dávat i souvislé články, které jdou nějak víc do hloubky.
To, co podle mě patří k veřejné diskusi sem dávám tak jako tak, ale celému článku s nějakým dlouhodobějším tématem je lépe "samostatně", než aby se zamotal mezi balastem v diskusi anebo krátce svítil na titulní stránce Stoupáku, odkud za chvíli zmizí a už ho nikdo nenajde.

Jinak právě tahle problematika pravidel "outrunnerů" má v sobě daleko víc úhlů pohledu (zdaleka to není jen o diskusi kolem motorů!!!!), něco jsem říkal i v Maďarsku a ač se ti to právě moc nelíbilo, tak se to prostě nedá opominout. Pokusím se to nějak naformulovat, ale nebude to snadné.

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7187 napsal sgames
jak myslis, ale ochuzujes o to ostatni ne mne ...

a ad madarsko. nelibilo se to mi,ale vsem.

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7188 napsal Tomas Hruby
Jestli tě to potěší, tak mě se to taky moc nelíbilo :-( Jenže tohle jsou takové ty "nepohodlné pravdy" - je strašně jednoduché strčit hlavu do písku a prostě je nechtít slyšet a tím méně na ně sám poukazovat. Jenže to nic nemění na tom, že bychom měli uvažovat takto šířeji - ukazuje ti to ostatně i reakce Radima tady ve fóru, nebude ani náhodou jediný, komu "uvolnění motorů" vůbec nebude po chuti. A za situace, kdy mimo ČR jdou outrunnery citelně dolů, mi opravdu připadá legitimní položit otázku, zda je pro rok 2013 opravdu nutné (a vhodné) držet pravidla RCEK v souladu s "EuroCupem"... Do roku 2011 to vhodné bylo bez diskuse, letos pořád ještě klady převažují. Ale bude to platit i v dalších sezónách??

Vygenerováno za 0.206 sekund