Obecné tlachání o RCEV

Více
12 roky 1 týden nazpět #12616 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Re: Obecné tlachání o RCEV
stejně bych raději nějaké argumenty, proč je nutné mít RCEV ve formátu, který některé lidi odrazuje. H.

A naopak, co se soutěžení týká, jsem úplný začátečník. Pravidla RCEV mě ale oslovila natolik, že jsem si pořídil Daidala (dnes mi došel, ještě jsem ani krabici nerozbalil) a začátkem července chci absolvovat zkušebně svou vůbec první soutěž. Akorát nebudu mít dostatečně natrénováno, asi to bude trochu jiné létání než s Orlicí v termice nebo na svahu a s vlečnou.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 1 týden nazpět #12617 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Obecné tlachání o RCEV
Nj Petře, jenže o tom to je... Tiskárnu nemusíš mít, stejně tak jako centrálu, ba dokonce ani ozvučení a když na to příjde tak ani počítač. Ale Ondra dělá, jako by to bez toho nešlo.

Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta. Nic nedělej (týmy, vyjímky, zvuky atp) a je to.Lidé si většinu problému udělají sami.

Já si dovedu představit RCEV klidně jen s papírem a kalkulačkou (mobilem) a to je vše. Ale nelíbí se mi to ohýbání reality "NEJDE"

Více
12 roky 1 týden nazpět - 12 roky 1 týden nazpět #12618 napsal Petr Dušek

Aleš Krátký napsal: Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta.

Dobrá rada, ale moje verze SORGu (V4-4.2.6.) kategorii RCEV nezná ??
Poslední úprava: 12 roky 1 týden nazpět

Více
12 roky 1 týden nazpět #12619 napsal sgames

Petr Dušek napsal:

Aleš Krátký napsal: Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta.

Dobrá rada, ale moje verze SORGu (V4-4.2.6.) kategorii RCEV nezná ??

(nebo vyberu F5J)

A proto bude dneska aktualizace :-). Ale vidíš, že se stačí ozvat a nějaký blb problém ochotně a rád vyřeší. Blok zůstane pořád Blokem. Můžeš si stěžovat jak chceš, ale rychleji psát nebude.

Více
12 roky 1 týden nazpět #12620 napsal Petr Dušek
Tak dík za tu aktualizaci... ale že tam RCEV není jsem tady psal už 19. dubna po soutěži.

Ten vtip s Blokem jsem nepochopil, ale to nevadí ;) .

Více
12 roky 1 týden nazpět #12621 napsal sgames
Nevadí, nech být blok blokem :) raději to nebudu vysvětlovat, to se u vtipů nedělá...

Nj, jsem se stěhoval atd, takže nebyl čas ani chuť bohužel. Už to ale slyším z tolika stran, že to raději udělám dneska :)

Vygenerováno za 0.242 sekund