Stavba F5j větroně

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13699 napsal Mrklovský
Odpověď od Mrklovský na téma Stavba F5j větroně

Tomas Hruby napsal: ... V podstatě něco jako má K3000 od Svobody, jen přeci jen trochu větší...

Na Rcmanii proběhla zpráva, že Svoboda chystá větší křídlo na K3000, asi 3,5 nebo 3,6 m rozpětí někdy v listopadu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13705 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Stavba F5j větroně
Tak jsem dneska nedočkavě hodil kostru křídla na váhu :P

Příloha nebyla nalezena.

Příloha nebyla nalezena.

Nemá ještě D-box, páskování ani kormidla, ale i tak na mě vykouklo velmi optimistické číslo :woohoo: :lol: :

Příloha nebyla nalezena.

I kdyby to křídlo nabralo následnými dodělávkami dvojnásobek toho, co má teď (což je celkem reálné), bude to hooodně zajímavé :) Serva jsou v plánu 16g Savoxy, potah bude vážit okolo 82g... myslím, že okolo 600-700g sakum prásk křídlo bychom se pohybovat mohli. Gondola 120g... trubka okolo 100 cca..... Začínám mít docela nadějný náhled na celkovou váhu té mašiny ;)
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13708 napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Stavba F5j větroně
Trubka nemůže v žádném případě vážit 100g!! Před týdnem jsem dělal celouhlíkovou trubku na elektro Maxu (jo zpoždění asi půl roku) F3Jéčko lítá už od jara. No a trubka 30x15x940 váží 32g !! Pevnější verze 45-50g zvládne vlek na navijáku.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13710 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Stavba F5j větroně

Tomáš Hlavinka napsal: Trubka nemůže v žádném případě vážit 100g!!... trubka 30x15x940 váží 32g !!

Tím líp ;) Já to jen tak střelil od pasu a raději s rezervou ;)

Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13711 napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Stavba F5j větroně
Do křidélek bych dal určitě lehčí serva třeba dost dobré MKS DS 6100 nebo levnější
variantu, ale taky velmi dobrou MKS DS 450. Ty dražší MKS DS 6100, používá hromada lidí v křidélkách F3J
no když vydrží vlek, tak v elektře se budou flákat..
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13712 napsal eco
Odpověď od eco na téma Stavba F5j větroně

Tomáš Hlavinka napsal: Do křidélek bych dal určitě lehčí serva třeba dost dobré MKS DS 6100 nebo levnější
variantu, ale taky velmi dobrou MKS DS 450. Ty dražší MKS DS 6100, používá hromada lidí v křidélkách F3J
no když vydrží vlek, tak v elektře se budou flákat..

Jak se řeší napájení, když uvádějí napájecí napětí max5V, někde jsem četl že jiné serva MKS 6125 dost lidem odešlo vlivem o něco málo vyššího napětí.
Tyto mají jen 5V!

Vygenerováno za 0.217 sekund