MC-20 Hott

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18481 napsal pik
Odpověď od pik na téma MC-20 Hott
´Koukal sem na vyzař. char. a jestli tomu dobře rozumím, tak by to neměla být až taková tragedie taoglas.com/images/product_images/origin...Antenna%20140110.pdf
Stejně sem ale zkusil tu původní anténu naklonit, byla horizontálně. Tuning ala izolepa

Příloha nebyla nalezena.

Vyzkouším a uvidím. Potom mám doma tohle cz.tp-link.com/products/details/cat-11_TL-WN722N.html#overview
teoreticky by ta anténa mohla být na vyzkoušení použitelná, jen sem právě nenašel tu impedanci, jinak to snad sedí

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18482 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma MC-20 Hott
Já netvrdil, že to je vyložená směrovka, jen že to bude výraznější. To co je na odkazu od tebe mi přijde trochu jako pohádka, to bude sedět ve volném prostoru, ale ne u antény utopené ve vysílači. Mímochodem ale já žil v představě, že MC 20 má antény dvě, to si pletu? Pokud je tam jen jedna, tak mi to popravdě u takto utopené antény přijde dost jako konstrukční úlet, i lowendové Turnigy Evolution pro coptery má vnitřní antény dvě s poněkud odlišnými úhly, právě aby se omezila minima...

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18484 napsal pik
Odpověď od pik na téma MC-20 Hott
No, to co sem vyndal sem nafotil. Fakt to tam je, navíc pod 3mm tlustou, plastovou krytkou. Nechápu, ale jak říkám, nejsu radista. Další anténu sem tam neobjevil. Akorát některý přijímače mají dvě antény, mám verze s jednou i dvěma, celkem 8 přijímačů, rozdíl ohledně dosahu nerozpoznatelnej. Proto bádám nad vysílačem a kromě té antény s tím asi nic nevymyslím. Potom už jedině tohle :)
www.fpvpro.com/store/dragon-link-rc-systems

Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18492 napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma MC-20 Hott
Tak jsem dnes zrušil s MC - 20 Hott Stork 4X - viz graf. Ale vysílačem to nebylo. Po startu jsem po chvíli přestal řídit a ledadlo šlo na plný plyn do země, ale řídit nešlo. Zajímavý je průběh napětí - regl SPIN 44. V baterce problém není. S jinou plně nabitou LiPo napětí klesá stejně a vysílač začne hlásit nízké napětí přijímače. Tak asi blbne BEC ???

Příloha nebyla nalezena.

Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18493 napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma MC-20 Hott
To samé se mě přihodilo v Szegedu. Ráno před soutěží, jsem poletoval, po přistání jsem rozpojil a spojil baterie, ale bohužel jsem nezapáčkoval, jen jsem spustil motor a odhodil model a v tu ránu jsem zjistil, že motor jede na plný plyn, ale éro nejde řídit, ani ubrat plyn. Éro šlo na plný plyn, až do země.

Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18494 napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma MC-20 Hott
A jaký jsi měl regl. Je to pro mě záhada. Let před tím OK a udělal jsem přesně to co ty, přistál, rozpojil a spojil a letěl, ale myslím si, že jsem zpočátku řídil, protože foukalo 9 m/s a bylo nutno po odhodu řídit. Padl jsem cca 100 m před sebe

Vygenerováno za 0.275 sekund