- Obdržená poděkování: 0
Magic
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3730
napsal Bohuslav Reichard
Magic vytvořeno Bohuslav Reichard
Toto je můj nejnovější stroj.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3742
napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Magic
[attachment=0:yridpyqx]<!-- ia0 -->Magic.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:yridpyqx]
15 roky 1 měsíc nazpět #3743
napsal sgames
Viděl jsem to na živo a nevypada to až tak zle.
je to sice diametralne odlisne (technologii a vzhledem) od toho na co jsem (asi nejen ja) zvykly, ale rozhodujici jsou vykony ... snad to nekdo uz testuje a porovnava s konkurecnimi stroji (ze kluci)
je to sice diametralne odlisne (technologii a vzhledem) od toho na co jsem (asi nejen ja) zvykly, ale rozhodujici jsou vykony ... snad to nekdo uz testuje a porovnava s konkurecnimi stroji (ze kluci)
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3744
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Magic
Chtělo by to doplnit parametry, hlavně skutečnou hmotnost prázdného modelu a přirozeně i cenu. Na
www.reichard.cz/
jsem nenašel nic ![:( :(]()
Jinak proč ne, koncepce polystyrén-dýha funguje dobře, viz LS model, problém je ale s o něco vyšší hmotností, je proto dobře, že firma Reichard nabízí variantu PS-balsa, která má šanci vyjít hmotnostně lépe.
Docela bych si to rád zkusil, možná bych ale zkusil variantu, která se mi osvědčila na raketoplánu S8E, totiž vynechat fólii a radši na to přilakovat tenký Japan a lakovat - mělo by to vyjít pevnější a lehčí...
Jinak proč ne, koncepce polystyrén-dýha funguje dobře, viz LS model, problém je ale s o něco vyšší hmotností, je proto dobře, že firma Reichard nabízí variantu PS-balsa, která má šanci vyjít hmotnostně lépe.
Docela bych si to rád zkusil, možná bych ale zkusil variantu, která se mi osvědčila na raketoplánu S8E, totiž vynechat fólii a radši na to přilakovat tenký Japan a lakovat - mělo by to vyjít pevnější a lehčí...
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3745
napsal Bohuslav Reichard
[attachment=0:1x62ltrp]<!-- ia0 -->Magic.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:1x62ltrp]
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3746
napsal Bohuslav Reichard
Plně naložený eroplán jsem musel dovažovat 20g olova.Baterka je 1100 Hyperion-větší jsem nenašel.
Od Maxxa se liší gondolkou -je bez pylonu ,váží 30-35g,křídlo je vcelku -váha180až200g a větší vzepětí,
v trupu jsou pouze dvě přepážky na uchycení serv ,ovládání kormidel kevlarovou nití,v křídlech kablíky
prům.0,08.
Zkoušel jsem i jenom lakovat(s hodně velkým strachem)a polystyren v křídle to přežil bez úhony a zajímavé je ,nárust hmotnosti byl asi 2g jeden nátěr.T.zn.5x zapon 10g a folie 38g.
Od Maxxa se liší gondolkou -je bez pylonu ,váží 30-35g,křídlo je vcelku -váha180až200g a větší vzepětí,
v trupu jsou pouze dvě přepážky na uchycení serv ,ovládání kormidel kevlarovou nití,v křídlech kablíky
prům.0,08.
Zkoušel jsem i jenom lakovat(s hodně velkým strachem)a polystyren v křídle to přežil bez úhony a zajímavé je ,nárust hmotnosti byl asi 2g jeden nátěr.T.zn.5x zapon 10g a folie 38g.
Vygenerováno za 1.017 sekund