- Obdržená poděkování: 0
Aegea II
- Petr Jeremiáš
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1381
napsal Petr Jeremiáš
Odpověď od Petr Jeremiáš na téma Aegea II
Profil tam je AG44 - AG47. Souřadnice jsem stáhl z webu s plánkem Aegea II, takže má rovnou spodní stranu (na rozdíl od plánku, kde je namalovaný s prohnutou spodní stranou). Tak nevím, co je vlastně správně
Taky mě překvapila reakce na křídélka, pro začátek jsem nastavil výchylky dle plánu, tedy 20 mm nahoru a 8 mm dolu při plné výchylce knyplu. Stačí malá výchlky knyplu a hned to točí. K tomu mám přimixovanou SOP a při kroužení stačí brknout do křídélek a pak už zatáčku držet jen VOP a SOP. Prostě zatím nadšení ![:) :)]()
Regl je Mystery 30A s 3A BEC a těch 6 serv je v pohodě. Akorát příště budou muset jít do křídla serva podstatně kvalitnější, na křídelka mám Naro Pico a na klapky Vigor, doma nastaveno při nějakých 20°C a na poli tak při +5°C jsem musel znova opravit středy. Prostě každý zoubek trimu je na letu znát
Taky mě překvapila reakce na křídélka, pro začátek jsem nastavil výchylky dle plánu, tedy 20 mm nahoru a 8 mm dolu při plné výchylce knyplu. Stačí malá výchlky knyplu a hned to točí. K tomu mám přimixovanou SOP a při kroužení stačí brknout do křídélek a pak už zatáčku držet jen VOP a SOP. Prostě zatím nadšení Regl je Mystery 30A s 3A BEC a těch 6 serv je v pohodě. Akorát příště budou muset jít do křídla serva podstatně kvalitnější, na křídelka mám Naro Pico a na klapky Vigor, doma nastaveno při nějakých 20°C a na poli tak při +5°C jsem musel znova opravit středy. Prostě každý zoubek trimu je na letu znát
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1382
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Aegea II
Petře, blahopřeji k záletu. Je to nádherný model a už se těším, až ho v Dehtárech uvidím "na živo". H.
- Petr Jeremiáš
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1383
napsal Petr Jeremiáš
Odpověď od Petr Jeremiáš na téma Aegea II
Děkuji, doufám, že ho do té doby nerozbijuJan Kubica napsal: Petře, blahopřeji k záletu. Je to nádherný model a už se těším, až ho v Dehtárech uvidím "na živo". H.
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1387
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma Aegea II
No tak osadené zhruba naladené a pripravené k prvému letu, podla počasia možno v nedelu, váha komple naloženého modelu sa zastavila na 610g treba ešte na budúce niekde ušetriť .
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1388
napsal Karol Chyba
Tak dnes som bol zalietať môj nový Spirit, keď som prišiel na letisko troška pofukovalo a prvý let z nezalietaným modelom je vždy sters, ešte raz som skontroloval výchylky a najprv som ho len hodil z ruky. Prvé nastavenie na hrubo celkom pekne sadlo tak poďme na to s motorom. Stúpanie nebolo nič moc vzhľadom na to že som mal voľný len Turnigy 1350 ot. Model ma ale prekvapil klzom a hlavne veĺmi dobrou prenikavosťou proti vetre. Viem že prvý let ešte nič neznamená a hodina pravdy bude na súťažiach ale prvý pocit som mal dobrý. Zajtra nahodím aj výškomer a začnem trocha aj merať dúfam že nebude tak fúkať.
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1390
napsal Karol Chyba
Ešte nejaký graf z dnešného ranného letu. Zatial letové prejavy spokojenosť, bude to treba, ale ešte otestovať v rôznom počasý a hlavne po súťažiach
Vygenerováno za 0.439 sekund