- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
I to už jsem zkusil. Dokonce i jiný regl jsem zkusil. Ten F5J firmware ještě zkusím.Petr Dušek napsal: Nevím přesně jak to máš s tím vytaženým pinem z konektoru. Zkusil bych to vrátit zpátky do domečku konektoru a zapojit standardně do série Altis do kanálu plynu všechny tři barvy a regl do altisu, taky všechny tři barvy. Žádný drát někde bokem.....
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
problém bude niekde v nastaveniach vysielačky.
Keď si pozriete ako vypadá graf kanálu plynu ktorý ide z prijímača do výškomeru je evidentné, že nie je na výstupe nejakú dobu platné PWM a potom vyskočí na krátky okamih na hodnotu 1500us a z nej po chvíle opäť na 1000us. Toto samozrejme berie výškomer ako zapnutie a vypnutie plynu a tým pádom aj začiatok súťažného merania. Krátke impulzy výškomer filtruje no toto je už príliš dlhé "brnknutie" do plynu.
Odporučil by som Vám otestovať výstup, v konfigurácii kedy je plyn ovládaný bez blokovacej funkcie, alebo priamo na troj-polohový spínač., pravdepodobne pôjde o nejakú chybu FW vo vysielačke.
Takže se chci zeptat - provozujete někdo Altis s nějakým Graupner Hott rádiem?
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
- Radek Janovský
- Začátečník
-
Hlásím , že jsem první kdo má let číslo jedna ...Aleš Krátký napsal: počítaní letů od č.1 nemá nikdo pokud vím.
....
Příloha nebyla nalezena.
Mohl bych poprosit o poslání souboru s nastavením modelu? Nějak to nemůžu rozlousknout. Dávám výstup z reglu do volného kanálu 8 na 8mi kanálovém přijímači a prostě ten motor (teď bez ohledu na výškoměr) nemůžu rozběhat. Mám nastavené zapínání 2polohovým přepínačem a nic. Nevím, jestli je potřeba nastavit ještě nějak offset nebo meze serva nebo co dělám špatně...Radek Janovský napsal: Provozuji Graupner MX 16 v modelu v modelu pro RCEV s výškoměrem Altis V4 a motor mám na dvoupolohovém přepínači.