- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
11 roky 9 měsíce nazpět #13266
napsal kope
Odpověď od kope na téma Re: Nový výškoměr
Tak to jsem rád, že to mám dobře, dík.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 8 měsíce nazpět #13482
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Re: Nový výškoměr
Koupil jsem si Altis V4. Všechny záznamy z neděle se stratili, je tam jenom ten dnešní. Maže se to samo? Nebo jenom přez ovládací prográmek? Co dělám blbě, že tam ty záznamy nemám?
11 roky 8 měsíce nazpět #13501
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Nový výškoměr
to se mi nezdá. Buď by tam měly být všechny nebo žádné
11 roky 8 měsíce nazpět #13515
napsal Beseda
jak dlouhý záznam se vejde?
11 roky 8 měsíce nazpět #13516
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Nový výškoměr
zalezi jak mas nastavene logovani. je to ale v hodinach (rekneme 10 hodin zaznamu)
11 roky 8 měsíce nazpět #13655
napsal Beseda
Aleši děkuji.
Mám teď jiný problém. První použití výškoměru v letadle se dělo něco podivného a neumím si to vysvětlit. Po zapnutí motoru se vypnul sám ve výšce cca85 metrů, aniž by jsem to nastavoval. Pak se taky vypínal sám od sebe kdykoli ho to napadlo, většinou naštěstí ne po odhození z ruky. To by byl velký problém. Nikdy mě ale nepustil výš než asi 145m. Naprogramované mám jenom trvale zapnuto a soutěže žádné.
Napájím rc sytém z regulátoru JEP a mezi něj a přijímač jsem vložil ten výškoměr. Nemám jiný zdroj a ani externí bec. Nemůže to být tím? A pokud ano co mám blbě? Jak udělat, aby se mi motor neodpojoval kdykoli? Někdy se ani na povel nezapnul a někdy jo. Prostě jsem z toho nějaký špatný. Bál jsem se s tím lítat, že to třísknu o zem. Jinak motor a regulátor fungují dobře bez výškoměru. Jedu na 40 mhz.
Za pomoc děkuji.
Martin
Mám teď jiný problém. První použití výškoměru v letadle se dělo něco podivného a neumím si to vysvětlit. Po zapnutí motoru se vypnul sám ve výšce cca85 metrů, aniž by jsem to nastavoval. Pak se taky vypínal sám od sebe kdykoli ho to napadlo, většinou naštěstí ne po odhození z ruky. To by byl velký problém. Nikdy mě ale nepustil výš než asi 145m. Naprogramované mám jenom trvale zapnuto a soutěže žádné.
Napájím rc sytém z regulátoru JEP a mezi něj a přijímač jsem vložil ten výškoměr. Nemám jiný zdroj a ani externí bec. Nemůže to být tím? A pokud ano co mám blbě? Jak udělat, aby se mi motor neodpojoval kdykoli? Někdy se ani na povel nezapnul a někdy jo. Prostě jsem z toho nějaký špatný. Bál jsem se s tím lítat, že to třísknu o zem. Jinak motor a regulátor fungují dobře bez výškoměru. Jedu na 40 mhz.
Za pomoc děkuji.
Martin
Vygenerováno za 0.249 sekund