- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Licence FAI
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 měsíce nazpět - 8 roky 2 měsíce nazpět #20069
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Licence FAI
Ale samozřejmě to je zcela oficiální výklad - obecná pravidla FAI 2018, C11.1.
Formulace zcela jasná:
"The national identification mark followed by the National FAI licence number or the FAI Unique ID number.". Tedy "Národní identifikační značka (CZE) následovaná národním FAI číslem (to je to staré čtyřmístné) NEBO číslem FAI ID.
A na papíře to samozřejmě je také, když si vlezeš na to ověření své licence, tak si ji můžeš vytisknout a tohle ID tam nechybí (je na druhé straně).
Formulace zcela jasná:
"The national identification mark followed by the National FAI licence number or the FAI Unique ID number.". Tedy "Národní identifikační značka (CZE) následovaná národním FAI číslem (to je to staré čtyřmístné) NEBO číslem FAI ID.
A na papíře to samozřejmě je také, když si vlezeš na to ověření své licence, tak si ji můžeš vytisknout a tohle ID tam nechybí (je na druhé straně).
Poslední úprava: 8 roky 2 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
8 roky 2 měsíce nazpět #20070
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Licence FAI
Tomáši máš pravdu. V překladači jsem přeložil to samé. Ale formát by měl být FAI ID 30525 a nic víc. Pokud tam dám Národní licenci tak tam dám CZE- 1118. Tak to vidím já??? Nikde není napsáno, že se má kombinovat národní označení s ID číslem FAI.
8 roky 2 měsíce nazpět #20071
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Licence FAI
A tak to mají i Maďaři na přihláškách do Szegedu.
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20072
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI
Mně to připadá jako nějaký sociologický průzkum schopnosti asertivní komunikace...
Nebo Stoupák napadli ruští hackeři :woohoo: .
Nebo Stoupák napadli ruští hackeři :woohoo: .
8 roky 2 měsíce nazpět - 8 roky 2 měsíce nazpět #20073
napsal heczkot
Odpověď od heczkot na téma Licence FAI
Formulace jasná je, její překlad ale trochu nešťastný. Přesnější je "Národní identifikační značka následovaná národním FAI číslem NEBO číslo FAI ID." Jinak by v originále bylo "...or by the unique FAI ID number", jenže není.Tomas Hruby napsal: ... obecná pravidla FAI 2018, C11.1.
Formulace zcela jasná:
Poslední úprava: 8 roky 2 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20074
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Licence FAI
Já to tedy chápu dost jednoznačně tak, jak jsem napsal výše, tedy že se "NEBO" vztahuje jen na dvě možnosti čísla a CZE je tam v každém případě. Konec konců překladač to také formuluje "Národní identifikační značka, po níž následuje číslo národního průkazu FAI nebo jedinečné identifikační číslo FAI."
Prostě programátorsky to je "x AND (y OR z)"
Prostě programátorsky to je "x AND (y OR z)"
Vygenerováno za 0.257 sekund